Ilmoittaudu INNOCUM Kunto Club syyskaudelle

 

 

 

 

 

 

 

INNOCUM Kunto Club syksyn 2021 ryhmät käynnistyvät syyskuussa viikolla 36!
Pienen Pilatespaikan salissa ryhmät toteutetaan max 10 henkilön ja S6-salissa max 14 henkilön voimin turvavälien huomioimiseksi.

KUNTOPIIRI

Maanantaisin klo 16.15 – 17.15. Treenikausi 6.9. – 13.12.2021 (ei 6.12.)
Perinteinen kuntopiiri on helppo, mutta erittäin tehokas lihaskuntoharjoittelumuoto, jossa treenataan kiertoharjoitteluna monipuolisesti eri lihasryhmiä oman kehon painoa tai vastusta hyväksikäyttäen. Kuntopiiri sopii kaikille, koska kukin voi valita millä teholla ja tahdilla haluaa edistää omaa kuntoaan.

Kuntopiirin vetäjänä toimii Pienen Pilatespaikan kuntohoitaja Sirpa Airaksinen.

PILATES ALKEISRYHMÄ

Tiistaisin klo 16.15 – 17.15. Treenikausi 7.9. – 14.12.2021 
Pilatestunneilla opitaan käyttämään kehon lihaksia ja niveliä tasapuolisesti, jolloin keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointia, opitaan hallitsemaan omaa ryhtiä ja löytämään kehon ja mielen yhteys. Pilateksen kuusi keskeistä periaatetta ovat kehon keskustan käyttö, keskittyminen, kontrolli, liikkeen virtaus, tarkkuus ja hengittäminen.

Tunteja ohjaa Pienen Pilatespaikan PhysioPilatesohjaaja /kuntohoitaja Sirpa Airaksinen.

 PILATES / BARRE /ILMAJOOGA   ryhmä täynnä

Keskiviikkoisin klo 16.15 – 17.15. Treenikausi 8.9. – 15.12.2021 
Pilatestunneilla opitaan käyttämään kehon lihaksia ja niveliä tasapuolisesti, jolloin keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Ilmajoogaharjoittelu lisää yleistä ketteryyttä, liikkuvuutta ja voimaa ja syvien lihasten käyttö tehostuu erilaisten tasapainoharjoitteiden myötä.Barre on puolestaan supertehokas treeni, jossa balettitankoa eli barrea apuna käyttäen erityisesti pakarat, reidet ja keskivartalo pääsevät töihin.

Tunteja ohjaa Pienen Pilatespaikan PhysioPilatesohjaaja /kuntohoitaja Sirpa Airaksinen.

KUNTONYRKKEILY ALKEISRYHMÄ

Torstaisin klo 17.00 – 18.15. Treenikausi 9.9. – 16.12.2021 
Kuntonyrkkeily on tehokasta harjoittelua, jossa kehon energia saadaan liikkeelle, paino putoaa ja jumiutuneet lihakset saavat kyytiä! Monipuoliset harjoitukset parantavat lihaskuntoa ja peruskestävyyttä nopeasti ja tunnin vauhti auttaa unohtamaan arkipäivän stressitekijät. Kuntonyrkkeilyllä on vaikutusta myös koordinaatioon ja vartalon liikkuvuuteen. Kuntonyrkkeilyssä lyönnit lähtevät jaloista, lantiosta ja vartalosta tuoden mukanaan rintarangan ja selän liikkuvuudelle tärkeän rotaatioliikkeen.
Nyrkkeilyhanskat saat tarvittaessa lainattua salista.

Kuntonyrkkeilyn jatkoryhmästä kiinnostuneet ottakaa yhteyttä Meri-Tuuliaan!

Kuntonyrkkeilyvalmentajana toimii Harjamäki MOVE Meri-Tuulia Karjalainen.

 

CLUB MAKSU
Kunto Club syyskauden osallistujamaksu on 70 € /ryhmä. Mikäli kausi keskeytyy neuvotellaan korvaavista kerroista tilanteen mukaan.

Maksuna käy käteinen, pankkikortti tai yleisimmät tyky-setelit ja -kortit. Lisätietoa sopivista maksuvälineistä saat ryhmän vetäjiltä. Loput treenimaksusta on INNOCUMIN tarjoamaa etua asiakkailleen. INNOCUM Kunto Club on avoinna INNOCUM yrityksissä ja palveluyksiköissä työskenteleville.

TREENIPAIKAT
Kuntopiiri ja Pilates /Barre: Pieni Pilatespaikka, S3-rakennus
Pilates alkeisryhmä: INNOCUM, S6-rakennus
Kuntonyrkkeily: INNOCUM Sali, S6-rakennus

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Club paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Iloista ja liikunnallista syyskautta 2021!