Ilmoittaudu INNOCUM Kunto Club syyskaudelle

INNOCUM Kunto Club starttaa syyskauteen 2019 syyskuun ensimmäisellä viikolla.
Kuntoilua hyvässä seurassa ja pätevässä ohjauksessa on seuraavissa ryhmissä:

 PILATES-ILMAJOOGA-SPIRAALISTABILISAATIO     UUTUUS !

Treenikausi 3.9. – 10.12.2019 tiistaisin klo 16.15 – 17.15
Tässä ryhmässä treenataan yleistä liikkuvuutta, ketteryyttä ja voimaa vaihtelevasti pilateksen, ilmajoogan ja spiraalistabilisaation keinoin. Spiraalistabilisaatiossa harjoitteet tehdään pääosin kuminauhan vastusta apuna käyttäen. Spiraalimaisten lihasketjujen ansiosta saadaan nostetta kehoon mikä näkyy ryhdikkyytenä mm. kävelyssä ja liikkumisessa. Ilmajoogassa syvien lihasten käyttöä tehostetaan erilaisten tasapainoharjoitteiden myötä ja laji sopii erityisesti niska-hartia seudun jännityksistä kärsiville. Pilates perustuu oikeaan hengitystekniikkaan ja liikkeeseen. Se vahvistaa etenkin syviä keskivartalon lihaksia, parantaa liikkuvuutta ja kestävyyttä. Pintahengityksen sijaan etsitään syvät hengityslihakset.

Tunteja ohjaa Pienen Pilatespaikan pilatesohjaaja /kuntohoitaja Sirpa Airaksinen sekä
fysioterapeutti Päivi Voutilainen.

 PHYSIOPILATES JATKORYHMÄ

Treenikausi 4.9. – 11.12.2019 keskiviikkoisin klo 16.15-17.15
PhysioPilates on pilates harjoittelua, johon yhdistyy fysioterapeuttinen osaaminen. Tunneilla opitaan käyttämään kehon lihaksia ja niveliä tasapuolisesti, jolloin liian aktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointia, opitaan hallitsemaan omaa ryhtiä ja löytämään kehon ja mielen yhteys. Fysioterapeutin ohjauksessa pilates auttaa kehon kokonaisvaltaisessa kuntoutumisessa, ryhdin ongelmissa  ja keskivartalon lihaskorsetin parantamisessa. Ryhmä on tarkoitettu pilatesta aiemmin harrastaneille.

Tunteja ohjaa Pienen Pilatespaikan PhysioPilatesohjaaja /kuntohoitaja Sirpa Airaksinen.

 

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU /CROSSFIT ON RAMP KURSSIN RAMP 

Treenikausi 3.9. – 10.12.2019 tiistaisin klo 16.00-17.00
Toiminnallisen harjoittelun ryhmä on nyt myös On ramp -alkeiskurssi! Syksyn harjoituskerroilla käydään läpi CrossFit -lajin perusteet, opetellaan turvalliset tekniikat, puhutaan syömisestä ja tunnin lopuksi tehdään nopeatempoisempi treeniosuus.Edellisiltä kausilta tutut liikkuvuusharjoitteet pysyvät mukana, mutta niiden osuus pienenee ja turvallisten nostotekniikoiden osuus puolestaan kasvaa. Tämä kurssi soveltuu niille, jotka haluavat päästä liikkumaan pitkän työpäivän päätteeksi. Niille, jotka haluavat oppia uusia tapoja liikkua. Niille, jotka haluavat toisinaan testata omia rajojaan. Kurssin käytyäsi olet halutessasi valmis siirtymään myös CrossFit harrastajien iloiseen joukkoon pääsalin puolelle.

Treenien päävalmentajana toimii CrossFit Siilinjärven Marko Saastamoinen.

 KUNTONYRKKEILY

Treenikausi 2.9. – 9.12.2019 maanantaisin klo 17.15 -18.30. 
Kuntonyrkkeily on tehokasta harjoittelua, jossa kehon energia saadaan liikkeelle, paino putoaa ja jumiutuneet lihakset saavat kyytiä! Monipuoliset harjoitukset parantavat lihaskuntoa ja peruskestävyyttä nopeasti ja tunnin vauhti auttaa unohtamaan arkipäivän stressitekijät. Kuntonyrkkeilyllä on vaikutusta myös koordinaatioon ja vartalon liikkuvuuteen. Kuntonyrkkeilyssä lyönnit lähtevät jaloista, lantiosta ja vartalosta tuoden mukanaan rintarangan ja selän liikkuvuudelle tärkeän rotaatioliikkeen.
Mukaan harjoituksiin tarvitset sisäjalkineet ja vesipullon. Nyrkkeilyhanskat saat lainattua salista.

Kuntonyrkkeilyvalmentajana toimii MOVEn Meri-Tuulia Karjalainen.

CLUB MAKSU
Kunto Club syyskausi maksaa Sinulle 70 € /ryhmä. Halutessasi voit ilmoittautua myös useampaan ryhmään. Maksuna käy käteinen, pankkikortti tai yleisimmät tyky-setelit ja -kortit. Lisätietoa sopivista maksuvälineistä saat ryhmän vetäjiltä. Muu osa treenimaksusta on INNOCUMIN tarjoamaa etua asiakkailleen. INNOCUM Kunto Club on tarkoitettu vain INNOCUM yrityksissä ja palveluyksiköissä työskenteleville.

TREENIPAIKAT
PhysioPilates; Pieni Pilatespaikka, S3-rakennus
Pilates-Ilmajooga-Spiraalistabilisaatio; Pieni Pilatespaikka, S3-rakennus
Toiminnallinen harjoittelu;  CrossFit Siilinjärvi sali, T3-rakennus
Kuntonyrkkeily; MOVE sali, S3-rakennus

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautua voit lähettämällä viestiä osoitteeseen jaana.tiilikainen@innocum.com
Ryhmän toteutumisesta ja osallistumispaikasta saat vahvistuksen sähköpostilla.
Club paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.