INNOCUM Kunto Club käynnistyy syyskuussa

Ilmoittaudu INNOCUM Kunto Club syyskaudelle

INNOCUM Kunto Club ryhmät käynnistyvät syyskuun ensimmäisellä viikolla! Treenit aloitetaan optimistisin, mutta varovaisin toivein ehjästä kaudesta. Mikäli syyskausi joudutaan keskeyttämään saat kausimaksusta neljän euron arvoisen hyvityksen per toteuttamatta jäänyt treenikerta.Hyvitys annetaan käytettäväksi ryhmäsi liikuntapaikkaan.

 KUNTOPIIRI UUTUUS!

Treenikausi 31.8. – 14.12.2020 maanantaisin klo 16.15 -17.15 
Perinteinen kuntopiiri on helppoa, mutta erittäin tehokasta lihaskuntoharjoittelua, jossa treenataan kiertoharjoitteluna monipuolisesti eri lihasryhmiä oman kehon painoa tai vastusta hyväksikäyttäen. Kuntopiiri sopii kaikille, koska kukin voi valita millä teholla ja tahdilla haluaa edistää omaa kuntoaan.

Kuntopiirin vetäjänä toimii Pienen Pilatespaikan kuntohoitaja Sirpa Airaksinen.

 FASKIA-JUMPPA

Treenikausi 1.9. – 15.12.2020 tiistaisin klo 08.00-09.00
Faskiat, eli lihaksia ympäröivät kalvot ovat elimistössämme olevaa sidekudosta, jolla on iso merkitys kehomme hyvinvointiin.Faskia jumpan tavoitteena on saada lisää liikkuvuutta, parantaa tasapainoa ja helpottaa kehossamme mahdollisesti olevia kiputiloja. Liikkeet ovat harmonisia ja sopivat myös heille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta ryhmäliikunnasta. 

Tunteja ohjaa Pienen Pilatespaikan fysioterapeutti Päivi Voutilainen.

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU /CROSSFIT ON RAMP

Treenikausi 1.9. – 15.12.2020 tiistaisin klo 16.00-17.00
Toiminnallisen harjoittelun/CrossFit On ramp -alkeiskursin treeneissä opetellaan turvallisia tekniikoita a tehdään liikkuvuusharjoitteita ja nopeatempoisia treeniosuuksia Tämä kurssi soveltuu niille, jotka haluavat oppia uusia tapoja liikkua ja niille, jotka haluavat toisinaan testata omia rajojaan. Kurssin käytyäsi olet halutessasi valmis siirtymään myös CrossFit harrastajien iloiseen joukkoon pääsalin puolelle. Ryhmään ovat tervetulleita sekä edelliskausien osallistujat että uudet kurssilaiset!

Treenien päävalmentajana toimii CrossFit Siilinjärven ohjaajat.

PHYSIOPILATES JATKORYHMÄ

Treenikausi 2.9. – 16.12.2020 keskiviikkoisin klo 16.15-17.15
PhysioPilates on pilates harjoittelua, johon yhdistyy fysioterapeuttinen osaaminen. Tunneilla opitaan käyttämään kehon lihaksia ja niveliä tasapuolisesti, jolloin liian aktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointia, opitaan hallitsemaan omaa ryhtiä ja löytämään kehon ja mielen yhteys. Fysioterapeutin ohjauksessa pilates auttaa kehon kokonaisvaltaisessa kuntoutumisessa, ryhdin ongelmissa  ja keskivartalon lihaskorsetin parantamisessa. Ryhmä on avoin pilatesta aiemmin harrastaneille. 

Tunteja ohjaa Pienen Pilatespaikan PhysioPilatesohjaaja /kuntohoitaja Sirpa Airaksinen.

CLUB MAKSU
Kunto Club syyskauden osallistujamaksu on 70 € /ryhmä. Maksuna käy käteinen, pankkikortti tai yleisimmät tyky-setelit ja -kortit. Lisätietoa sopivista maksuvälineistä saat ryhmän vetäjiltä. Loput treenimaksusta on INNOCUMIN tarjoamaa etua asiakkailleen. INNOCUM Kunto Club on tarkoitettu vain INNOCUM yrityksissä ja palveluyksiköissä työskenteleville.

TREENIPAIKAT
PhysioPilates ja kuntopiiri; Pieni Pilatespaikka, S3-rakennus
Faskia-jumppa; Pieni Pilatespaikka, S3-rakennus
Toiminnallinen harjoittelu;  CrossFit Siilinjärvi sali, T3-rakennus

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautua voit lähettämällä viestiä osoitteeseen jaana.tiilikainen@innocum.com
Club paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Iloista ja liikunnallista syksyä 2020!