Kunto Club etätreenit veloituksetta koko INNOCUM väelle toukokuussa

Poikkeuksellisesta keväästä huolimatta liikunnan ilo on jatkunut INNOCUM Kunto Clubissa, sillä kuntoilijat ovat voineet jatkaa treenaamista verkon kautta huippu ohjaajiemme on-line tunneilla! Omasta hyvinvoinnista ja liikkumisesta on nyt erityisen tärkeää pitää huolta monipuolisesti ja siksi haluamme tarjota kaikille INNOCUM alueella työskenteleville mahdollisuuden veloituksetta osallistua Kunto Club etätreeneihin koko toukokuun ajan! Tule rohkeasti liikkumaan ja treenaa oman kunnon ja fiiliksen mukaan rauhassa oman näytön kautta! Kunto Clubin treeneillä starttaat kohti keveämpää kesäkuntoa ja tutustut samalla uusiin lajeihin, joita voit halutessasi jatkaa myös syyskaudella.

Osallistumislinkit on lähetetty INNOCUM uutiskirjeessä. Jollet ole saanut uutiskirjettä, niin tilaa se osoitteesta uutiskirje.innocum.com/ ja laita viesti osoitteeseen jaana.tiilikainen@innocum.com, niin välitän sinulle linkit Kunto Club ryhmiin.

Ryhmät ovat alla. Osallistua voit vaikka kaikkiin!

KUNTONYRKKEILY
Maanantaisin klo 17.15 -18.30
Kuntonyrkkeily on tehokasta harjoittelua, jossa kehon energia saadaan liikkeelle, paino putoaa ja jumiutuneet lihakset saavat kyytiä! Harjoitteet voi tehdä yksin tai parin kanssa. Jos sinulta löytyy säkkiä, hanskoja tai muita nyrkkeilyvälineitä, niin voit hyödyntää niitä, mutta treenaaminen onnistuu ilmankin.
Kuntonyrkkeilyvalmentajana toimii Harjamäki MOVE/ Meri-Tuulia Karjalainen.

FASKIA-JUMPPA
Tiistaisin klo 08.00-09.00
Venyttele itsesi vetreäksi tiistaiaamun faskiajumpassa! Tarvitset vain pehmeäksi alustaksi maton tai jumppapatjan sekä hierontavälineeksi pienen pallon, tennispallo tai vastaava sopii hyvin.
Tunteja ohjaa Pienen Pilatespaikan fysioterapeutti Päivi Voutilainen.

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU
Tiistaisin klo 16.00-17.00
Toiminnallinen harjoittelu sopii kaikille, jotka haluavat treenata täysillä, mutta turvallisesti. Tunnit sisältävät monipuolisesti liikkuvuusharjoitteita ja omia rajoja pääsee testaamaan nopeatempoisissa treeniosuuksissa. Varaa itsellesi jumppakepiksi vaikkapa harjanvarsi ja venyttelyä varten kuminauha tai vyö.
Treenien päävalmentajana toimii CrossFit Siilinjärven Marko Saastamoinen.

PHYSIOPILATES
Keskiviikkoisin klo 16.15-17.15
Keskivartalon lihaskorsetti ja kehon tasapaino kehittyvät pilatesliikkeiden avulla. Tunneilla opitaan käyttämään kehon lihaksia ja niveliä tasapuolisesti ja hallitsemaan omaa ryhtiä. Pehmeä alusta riittää välineeksi.
Tunteja ohjaa Pienen Pilatespaikan PhysioPilatesohjaaja /kuntohoitaja Sirpa Airaksinen.

Hauskaa Vappua ja liikunnan iloa kaikille!