Osallistu kuntosalin nimikilpailuun

Keksi nimi Kuntohoitaja Sirpan /Pienen Pilatespaikan uudelle kuntosalille ja voita 1/2 vuoden salijäsenyys !

Me INNOCUMISSA liputamme hyvinvoinnin puolesta ja olemme siksi erittäin iloisia, että alueellamme on tarjota loistavia liikuntamahdollisuuksia. Oman INNOCUM Kunto Clubimme kuntopiirin, pilateksen ja kuntonyrkkeilyn lisäksi Pienen Pilatespaikan ryhmissä voi harrastaa Barrea, PhysioPilatesta, Spiraalistabilisaatio/Faskia-jumppaa, XXL-Dancea ja ilmajoogaa. Lapsille ja nuorille Siilinjärven Kansalaisopisto tarjoaa useita tanssiryhmiä S6-rakennuksemme salissa. Ratsastusta pääsee harrastamaan Siilin Ratsastuskeskuksen opetustunneilla, suunnistusta Siilin Rastin korttelirasteilla ja jalkapalloa pelataan INNOCUM nurmikentillä useissa Sips joukkueissa. Lenkkeilystä voi nauttia ympärivuoden Kevättömän rantapoluilla ja viereisellä Patakukkulalla.

Kuntosalipalveluista alueellamme on vastannut Harjamäki MOVE, mutta Meri-Tuulian suunnatessa uusille urille salin toiminta päättyy tämän kuun lopulla.

 

Uusi kuntosali avautuu maaliskuussa

Kuntosalipalvelut saavat kuitenkin jatkoa, sillä Pienen Pilatespaikan Sirpa laajentaa toimintaansa ja avaa kuntosalin INNOCUM T3-rakennuksen vastaremontoidussa isossa salissa maaliskuun aikana! Nyt salille etsitään iskevää nimeä nimikilpailulla, jossa parhaan nimen ehdottanut saa palkinnoksi 1/2 vuoden kuntosalijäsenyyden. Nimiehdotuksia voi lähettää torstaihin 10.2. saakka alla olevan linkin kautta tai suoraan Sirpalle. Voittaja ratkaistaan arvalla, mikäli parasta nimeä on ehdottanut useampi osallistuja.

 

EHDOTA NIMEÄ SALILLE TÄSTÄ

 

Onnea nimikilpailuun ja menestystä uudelle kuntosalille!

 

 

 

Lisätietoja:
Sirpa Airaksinen
Pieni Pilatespaikka
puh. 044 971 1209
posti@kuntohoitajasirpa.fi
kuntohoitajasirpa.fi
facebook.com/KuntohoitajaSirpa