INNOCUM Kunto Club syyskausi starttaa kuntonyrkkeilyllä 30.8.2016!

Innocum_Kunto_Club_2016_syys_banneri_pieni

Energiaa ja hyvää mieltä INNOCUM Kunto Clubista!

INNOCUMIN oma Kunto Club starttaa pian syyskaudelle! Tervetuloa mukaan rentoon, mutta tehokkaaseen kunnonkohotukseen erinomaisessa seurassa.

LAJIT

Physio Pilates
31.8. – 7.12.2016 keskiviikkoisin klo 16.15-17.15 (jatko) ja 17.30-18.30 (alkeis)
Physio Pilates on pilates harjoittelua, johon yhdistyy fysioterapeuttinen osaaminen. Tunneilla opitaan käyttämään kehon lihaksia ja niveliä tasapuolisesti, jolloin liian aktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään kehonhallinnan kautta hyvinvointia. Pilates tunnille tarvitset joustavat vaatteet ja jumppamaton.

Pilatesohjaaja /kuntohoitaja Sirpa Airaksinen /Pieni Pilatespaikka

Kuntonyrkkeily
30.8. – 13.12.2016 (ei 6.12.) tiistaisin klo 16.30-18.00 ja torstaisin klo 17.30-18.30
Kuntonyrkkeily on tehokasta harjoittelua, jossa kehon energia saadaan liikkeelle, paino putoaa ja jumiutuneet lihakset saavat kyytiä! Mukaan harjoituksiin tarvitset sisäjalkineet, vesipullon ja pyyhkeen. Nyrkkeilyhanskat saat lainattua salista.
Tiistain ryhmä on jatkoryhmä edellisiltä kausilta. Torstain ryhmä on erityisesti kevätkaudella mukana olleille ja UUSILLE KUNTONYRKKEILIJÖILLE. Ilmoittautua voit kuitenkin kumpaan vain ryhmään. Mikäli et jollakin viikolla pääse omaan ryhmääsi voit korvata tunnin toisessa ryhmässä.

Koutsi Jesse Karjalainen /JesseDesign

CLUB MAKSU
Kunto Club treenimaksusta toinen puoli on INNOCUMIN tarjoamaa etua alueemme yrityksissä ja yksiköissä työskenteleville. Omaosuus syyskaudelta on kuntonyrkkeilyssä 50 € /hlö ja pilateksessa 70 € /hlö. Maksu sisältää osallistumisen yhteen ryhmään. Pilateksessa club maksun voi suorittaa myös smartum- ja tykykuntoliikuntaseteleillä.

PAIKKA
Kuntonyrkkeily INNOCUM salissa, S6-rakennus C-porras
Physio Pilates INNOCUM-rakennus S3, Pieni Pilatespaikka sali, sisäänkäynti B-päädystä

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautua voit heti osoitteella jaana.tiilikainen@innocum.com. Varaa paikkasi nopeasti, sillä Club paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmät toteutetaan mikäli min. 8 henkilöä /ryhmä.

Liikunnasta iloa ja energiaa syksyyn toivottaen,
INNOCUM
Jaana ja Janne