INNOCUM Kunto Club syyskausi 2022 starttaa 5.9.

 

 

 

 

 

Ilmoittaudu INNOCUM Kunto Club syyskauteen

INNOCUM Kunto Club syksyn 2022 ryhmät käynnistyvät 5.9. alkavalla viikolla!
Varaa paikkasi pian ja tule mukaan pistämään kunto kohdilleen!

Maanantaisin klo 16.15 – 17.15. Treenikausi 5.9. – 12.12.2022
Perinteinen kuntopiiri on helppo, mutta erittäin tehokas lihaskuntoharjoittelumuoto, jossa treenataan kiertoharjoitteluna monipuolisesti eri lihasryhmiä oman kehon painoa tai vastusta hyväksikäyttäen. Kuntopiiri sopii kaikille, koska kukin voi valita millä teholla ja tahdilla haluaa edistää omaa kuntoaan. Kevyet sisäliikuntavarusteet ja juomapullo riittävät kuntopiiritreeneihin.

Keskiviikkoisin klo 16.15 – 17.15. Treenikausi 7.9. – 14.12.2022
Tässä ryhmässä treenataan Pilateksen ohella myös Barren, Spiraalistabilaation ja Ilmajoogan keinoin. Tavoitteena on tarkoilla ja virtaavilla liikkeillä löytää hyvä kehonhallinta ja vahva ryhti. Ryhmä on jatkotasoinen, joten se sopii aiemmin pilatesta harrastaneille. Pilates tunnille tarvitset joustavat vaatteet.


Torstaisin klo 16.15 – 17.15 Treenikausi 8.9. – 15.12.2022 Vanhalla kunnon 80-luvun Aerobic tunnilla on luvassa monipuolista liikuntaa helppojen askelsarjojen ja hyvän musiikin vauhdittamana! Liikkuminen tapahtuu vauhtikestävyys alueella, joten samalla kun kasvatat tehokkaasti kuntoasi, kulutat runsaasti kaloreita. Varustaudu sisäliikuntavaatteilla ja -kengillä tai kaiva esille trikoot, jumppa-asu ja säärystimet :)  Ota mukaasi myös hikipyyhe ja juomapullo.

CLUB MAKSU
Kunto Club syyskauden osallistujamaksu on 70 €.

Maksuna käy käteinen, pankkikortti tai yleisimmät tyky-setelit ja -kortit. Lisätietoa sopivista maksuvälineistä saat ryhmän vetäjiltä. INNOCUM Kunto Club ryhmiin voivat osallistua INNOCUM yrityksissä ja palveluyksiköissä työskentelevät.

TREENIPAIKAT JA OHJAUS
Kuntopiiri ja Pilates: Pieni Pilatespaikka, S3-rakennus
Aerobic: INNOCUM Sali, S6-rakennus

Treenit ohjaa vankalla ammattitaidolla Pienen Pilatespaikan kuntohoitaja Sirpa Airaksinen.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Ilmoittaudu pian; INNOCUM Kunto Club ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Iloa ja energiaa liikunnasta toivottaen: