INNOCUM I1-rakennus on avattu

Etsitkö yrityksellesi toimitilaa? INNOCUMin upouusi I1-rakennus Siilinjärvellä on juuri avattu! I1-rakennuksesta löydät toimitilojen lisäksi myös kokoustilat ja lounasravintolan saman katon alta!

I1-rakennuksen vapaat tilat

I1- rakennuksessa on vapaana erikokoisia valmiita toimitiloja. Toimitilojen koot vaihtelevat  9-24m2 välillä.

Lisäksi uudessa rakennuksessa on vielä tyhjää tilaa, josta voidaan tehdä yritykselle sopivan kokoinen toimitila toivotuilla ominaisuuksilla!

INNOCUMin missio on tuoda asiakkaalle tarpeen mukaiset tilat. Kerro siis meille toiveesi tilojen suhteen, niin me toteutamme ne parhaamme mukaan.

Pienläinklinikka Karvainen kaveri sai INNOCUMilta toiveiden mukaiset tilat

 

Toimitila etsinnässä? Kysy rohkeasti lisää toimitiloistamme!

Janne Kasurinen

puh. /whatsApp 044 767 3401
janne.kasurinen@innocum.com

Miksi INNOCUM?

 

Helppo tulla autolla tai julkisilla

Toimitiloihimme on helppo tulla niin työntekijöiden kuin asiakkaidenkin. Alueella on runsaasti parkkitilaa. INNOCUMISSA toimivat yritykset voivat vuokrata henkilöstölleen lämmitystolpallisen autopaikan 110 €+alv/vuosi hintaan. Lisäksi vieraille on alueella runsaasti ilmaista parkkitilaa. Lue lisää pysäköinnistä ja matkaohjeista täällä.

INNOCUMilla olet osa yhteisöä

INNOCUMilla olet osa yli 60 yrityksen yhteisöä. Monet palvelut löydät samalta alueelta, joten töiden jälkeen ei välttämättä tarvitse lähteä kauas palveluiden piiriin.

Järjestämme säännöllisesti erilaisia tapahtumia, jotka ovat avoimia kaikille INNOCUMin jäsenille. Olemme järjestäneet mm. kokkikouluja ja kävelyfutisturnauksia. Pidämme myös huolta yrittäjien jaksamisesta INNOCUM Kunto klubin muodossa!

Erikokoiset kokoustilat käytettävissäsi

INNOCUMilla käytössäsi on kuusi eri kokoista kokous- ja neuvottelutilaa. Kokoustiloissa on käytettävissä wlan-yhteys, näyttötaulut tai dataprojektori sekä flipboard /fläppitaulu.

Kokousvieraat pysäköivät veloituksetta alueellamme.

Uusissa kokoustiloissa on kiinnitetty erityistä huomiota tilojen akustiikkaan, jotta kokoukset ja neuvottelut sujuvat häiriöittä. Samasta rakennuksesta löytyvästä Lataamosta voit tilata myös kokousherkut!

Tutustu kokoustiloihimme täällä.

Lataamosta herkulliset lounaat ja kokousherkut

I1-rakennuksessa sijaitsee myös kahvila-ravintola Lataamo! Suosittu lounasravintola siirtyi uusiin tiloihin viereisestä rakennuksesta. Lounaiden lisäksi Lataamosta voi tilata tarjoilut kokouksiin. Lataamon tiloissa voi myös järjestää yksityistilaisuuksia.

Viihtyisät tilat ja ympäristö

Uudessa I1-rakennuksessa on kiinnitetty erityisesti huomiota tilojen viihtyvyyteen. Tiloissa käytettävien materiaalien valinnoissa on erityisesti huomioitu niiden akustiset ominaisuudet. Lattiamateriaalina toimii uusi Flotext-tekstiilimatto, joka sopii ominaisuuksiltaan erinomaisesti toimistoympäristöön.

Kampusmainen ympäristömme tuo monet eri palvelut lähelle yritystäsi, ja taukoja on mukava viettää viihtyisällä pihalla.

Tervetuloa kasvavaan INNOCUM yrityskeskukseen!

Varaa toimitila puhelimitse tai viestillä:

Janne Kasurinen

puh. /whatsApp 044 767 3401
janne.kasurinen@innocum.com