Lataamo tervehtii asiakkaita uusissa tiloissa I1-rakennuksessa

Ravintola-kahvila Lataamo siirtyi uusiin tiloihin I1-rakennukseen vuodenvaihteessa. Lataamon toimitusjohtaja Juha Heinosella on 30 vuoden kokemus ravintola-alalta ja ravintoloiden suunnittelusta, joten uusi Lataamo on pitkälti hänen käsialaansa.

“Olen kiitollinen INNOCUMille, että olemme päässeet vaikuttamaan tilojen suunnitteluun ja tekemään näin hienot tilat,” Heinonen kiittää.

Uusi tila ja terassi tuplaavat asiakaskapasiteetin

Ravintola Lataamon ruokasali.

Muutoksen myötä asiakaspaikkojen määrä miltei tuplaantui entiseen Lataamoon verrattuna, uuteen ravintolaan mahtuu 130 henkilöä.

“Asiakaspaikkoja olisi mahtunut enemmänkin, mutta halusimme pitää tilan väljänä ja viihtyisänä,” Heinonen kertoo.

Uudessa Lataamossa on  myös 40 asiakaspaikan terassi, jonka avaamista Heinonen odottaa innolla.

Tiloista tehtiin myös työntekijöille viihtyisämmät isomman keittiön myötä. Lataamossa työskentelee Heinosen lisäksi hänen vaimonsa Mervi, ja vakituinen työntekijä Wasana.

Herkullisen ruoan salaisuus on kotimaisten raaka-aineiden käyttö, ja aterioiden huolellinen valmistus alusta loppuun omassa keittiössä.

 

Kuohuvaa yksityistilaisuuksiin anniskeluoikeuksien myötä

Ravintola Lataamon herkullista lounasruokaa linjastolla.Lataamon voi myös varata yksityisyystilaisuuksia varten. Uutena palveluna ravintolassa on nyt anniskeluoikeudet, vastaamaan asiakkaiden toiveisiin alkoholijuomien tarjoilusta pikkujouluissa ja muissa juhlissa. Ravintolan tiloista löytyy myös kaksi kokouskabinettia, Sulattamo ja Tarkkaamo. Kokoustarjoilut voi tilata myös muihin INNOCUMin kokoustiloihin.

Heinonen uskoo, että asiakasmäärä tulee kasvamaan uusien tilojen myötä: “Asiakkaamme ovat olleet innoissaan ja kommentoineet, miten hieno uusi paikka on.”

 

Lataamon verkkosivut

Lounaslista