Vaivattomasti INNOCUMille

Reilusti pysäköintitilaa

Tulitpa sitten Siilinjärveltä tai kauempaa, on INNOCUMiin harvinaisen helppo tulla autolla. Viitostieltä tultaessa tarvitaan vain kaksi käännöstä, niin oletkin jo INNOCUMin alueella!

Paikalle saapuessa ei myöskään tarvitse vaivata päätään parkkipaikan metsästyksellä. Ensimmäiset parkkipaikat ovat Isoharjantielle kääntyessä heti vasemmalla puolella. Isolla parkkialueella on paikkoja toimitilojen työntekijöille ja yrittäjille, mutta myös reilusti 4h ilmaispaikkoja vieraille! Toinen reilun kokoinen parkkialue sijaitsee hieman edempänä samalla tiellä. Pienempiä parkkialueita löytyy ympäri INNOCUMin aluetta.

Yhteensä pysäköintipaikkoja löytyy Innocumin alueelta noin 500, joista 160 on veloituksettomia vieraspaikkoja toimitilojen asiakkaille ja kokousvieraille.  Pysäköintipaikkojen määrä nousee reilulla 50 paikalla uuden, I1-toimitalon valmistumisen myötä!  Sähkö- ja hybridiautoille löytyy myös latauspisteitä alueelta. INNOCUMISSA toimivat yritykset voivat vuokrata sähkötolpallisen pysäköintipaikan 110 euron vuosihintaan.

Vaivatonta myös pyörällä ja julkisilla

Pyöräilijöille löytyy alueelta useita kiinnitystelineitä, ja ensi keväänä rakentuu ensimmäinen pyöräkatos. Tarpeen mukaan katoksia rakennetaan lisää.

INNOCUMille pääsee näppärästi myös bussilla. Kuopion seudun joukkoliikenteen vuoroilla 35 ja 50 pääsee paikalle Kuopiosta asti. Molemmat linjat kulkevat Kasurilan kautta, mutta linja 50 tekee pienen lenkin Siilinjärven keskustassa.

Bussivuorot kulkevat Siilinjärven keskustasta noin 15 minuutin välein ja Kuopiosta noin tunnin välein. Pysäkki sijaitsee Harjamäentiellä, aivan lähellä S3-rakennusta.