INNOCUM I1 toimitalon rakentaminen etenee suunnitellusti

Vuosi sitten INNOCUM I1 uuden toimitalon rakentaminen käynnistyi tontilla puiden kaadolla. Rakennusvaihe eteni ripeästi aina pohjatöiden tekemisestä runkovaiheeseen, ja harjannostajaisia pidettiin huhtikuussa. Kevään ja kesän aikana on keskitytty rakennuksen teknisten laitteiden asennukseen, sekä väliseinien tekemiseen. Loppukesästä päästiin jo sisustustöihin ja tilojen pintamateriaalien asennukseen. Nyt syksyllä rakennustyö keskittyy sisätilojen viimeistelyyn sekä ulkoalueiden valmiiksi saattamiseen. Kiintokalusteiden asennuksiin päästään loka-marraskuun vaihteessa.

Rakennuksen sisätiloissa on keskitytty työolosuhteiden tekemiseksi mahdollisimman viihtyisäksi. Tiloissa käytettävien materiaalien valinnoissa on huomioitu niiden akustiset ominaisuudet. Tällä tavoin saavutetaan äänimaailmaltaan viihtyisä työympäristö niin yksittäisissä toimistohuoneissa, kuin avonaisessa useamman työpisteen työtilassa. Erikoisuutena on lattioissa käytettävä Flotex-tekstiilimatto, jonka ominaisuudet sopivat erinomaisesti moderniin toimistoympäristöön sekä visuaalisesti, että käytännöllisesti.

Vapaita tiloja I1:ssä löytyy vielä kolmannesta kerroksessa, jossa vuokrattavissa on erikokoisia yksittäisiä toimistotiloja tai isompi, reilun 200 neliön tilakokonaisuus. Vuokrattavana on myös 100 neliön liiketila rakennuksen sisääntulokerroksesta.

Katso vapaana olevat vaihtoehdot täältä, ota yhteyttä ja varaa yrityksellesi sopivat tilat!

Janne Kasurinen
Toimitusjohtaja
puh. 044 767 3401
janne.kasurinen@innocum.com