Sosiaalinen vuorovaikutus on olennainen osa kiinteistövastaavan työtä – esittelyssä Mika Nurminen

Kuva Mika Nurmisesta

Innocumin tiimi sai uutta voimaa syyskuun lopulla, kun kiinteistövastaava Mika Nurminen liittyi joukkoon.

Nurmisen työnkuvaan kiinteistövastaavana kuuluu mm. kiinteistöhuollon kilpailutus ja työn valvonta, rakennusvalvonta, energianseuranta, dokumentointi ja korjaussuunnittelu. Rakennusalan ammattilaisena Nurminen hoitaa myös pieniä remontteja tarpeen mukaan. Työnkuva on siis varsin monipuolinen, ja kiinnostava.

Innocumilla oman haasteensa, ja mielenkiintonsa, tuo vanhat rakennukset. Arvokkaita rakennuksia täytyy kohdella erityisen huolellisesti. Historia tulee säilyttää, samalla kun tiloja uudistetaan eri käyttötarkoitukseen, tai niihin lisätään ajanmukaisia mukavuuksia. Rakennusten säilyttäminen onkin linjassa Innocumin arvojen kanssa, joihin kuuluu kestävä kehitys. Kiinteistövastaavan rooli onkin isossa osassa näiden arvokkaiden rakennusten ylläpidossa.

 

“Vanha rakennus voidaan pilata vääränlaisella huollolla tai korjauksilla,” Nurminen huomauttaa.

 

Korjaukset tulee tehdä huolella ja rakennukselle oikealla tavalla.  Pitkä kokemus rakennusalan ammattilaisena, rakennusvalvojana ja kiinteistövastaavana antavat hyvät eväät Nurmiselle myös Innocumin arvokkaiden rakennusten ylläpitoon.

Nurminen pitää erityisesti kiinteistövastaavan työn sosiaalisesta puolesta. Asiakkaita tulee kuunnella, ja ymmärrystä löytyä puolin ja toisin. Tyytyväiset asiakkaat ovat Nurmiselle kunnia-asia.

 

“Meillä on pieni, mutta tiivis tiimi Innocumilla. Teemme kaikkemme, jotta vuokralaiset viihtyisivät tiloissamme,” Nurminen kertoo.

 

Innocumin kiinteistövastaavan roolin lisäksi Nurminen on itsekin yrittäjä, joten hän ymmärtää hyvin yrittäjien erilaisia tarpeita toimisto- ja kokoustilojen suhteen.

Toivotamme Mika Nurmisen lämpimästi tervetulleeksi Innocumin tiimiin!

 

Mika Nurmisen yhteystiedot:

puh. 044 767 3403

kiinteistovastaava@innocum.com