Pienläinklinikka Karvainen Kaveri sai Innocumilta toiveiden mukaiset tilat

Pieneläinklinikka Karvainen Kaveri muutti INNOCUMin T2 rakennukseen vuonna 2021, jolloin tila oli tyhjillään ja remonttia vailla. Näin ollen tilat voitiin remontoida täysin klinikan toiveiden mukaiseksi. Kompromisseja ei tarvinnut tehdä, ja Karvaisen Kaverin omistajat ja työntekijät ovatkin olleet tiloihin erittäin tyytyväisiä.

Karvainen Kaveri muutti INNOCUMin tiloihin Siilinjärven keskustasta. Aluksi uusia tiloja etsittiin myös keskustasta, mutta INNOCUMin tilat veivät lopulta voiton.

“Tänne on yhtä helppo tulla, kuin keskustaankin.” Hanna Purdy kertoo. “Vain yhdelle asiakkaistamme uusi sijainti on osoittautunut haastavaksi, muuten kaikki on jatkunut entisellään,” Purdy jatkaa.

INNOCUMin kampusmaisuus tuo kunnan ja yksityisten yritysten palvelut lähelle kaikkia tiloja käyttäville. Purdy kertoo käyttäneensä kunnan palveluita, jotka ovat kätevästi lähellä klinikkaa.

Karvaisen Kaverin erikoisuutena muihin lähialueen eläinklinikoihin on hammaskirurgia ja ihosiirteet leikkausten yhteydessä. Klinikalla käy asiakkaita laajasti lähialueelta, Nilsiästä ja Lapinlahdelta, mutta osa asiakkaista tulee jopa Kajaanista asti. Eläinhammaskirurgiaa ei tarjoa kovinkaan moni eläinklinikka, etenkään pohjoisen suunnalla.

Karvainen Kaveri myytiin Vireä Groupille 2023, mutta toiminta jatkuu entisellään. Hanna Purdy jatkaa klinikan toimitusjohtajana, ja Karvainen kaveri jatkaa toimintaansa INNOCUMilla osoitteessa Harjamäenraitti 14.

Hanna Purdy ja collie Hatka istumassa Pieneläinklinikka Karvaisen Kaverin portailla.

Toimitusjohtaja Hanna Purdy Hatka collien kanssa.

Eläinlääkäri Mirjam tutkii mustavalkoista kotikissaa Pieneläinklikka Karvaisessa Kaverissa

Eläinlääkäri Mirjam Serg tutkii kotikissaa huolellisesti.