Uusia tiloja INNOCUMIIN

Joulukuussa 2023 valmistuva I1-toimistorakennus on luonnollista jatkoa INNOCUMin yrityskeskuksen kasvulle. Nykyiset tilat ovat todistaneet oikeutuksensa olemassaoloonsa lähes täydellä käyttöasteellaan – joka on jo yli 95%. Vaihtuvuus on pientä ja uusille tiloille on jo pitkään ollut tarvetta. Yli 60 yritystä on jo valinnut INNOCUMin.

Olemmeko keksineet salaisen reseptin yrityskeskittymän hallinnoimiseen? Tavallaan. Yhdistämme uutta ja vanhaa. Historiallinen ja idyllinen ympäristö yhdistyy nykyajan vaatimuksiin, ja modulaariset toimistoratkaisut ovat vastaus muuttuviin tarpeisiin. Tilat mukautuvat yrityksen haasteisiin, eikä toisin päin. Menestyksemme yksi ainesosa on ollut myös hinta-laatusuhde.

INNOCUMiin on helppo tulla – ja jäädä. Kasvamme kun yrityksemme kasvavat.

Kiintopiste yrityksen kasvulle

Yritykset tarvitsevat kiintopisteen toiminnoilleen. Tila tai toimisto on operaatioiden ja kasvun lähtöpiste – hedelmällinen maaperä. Ajat muuttuvat, tavat tehdä töitä muuttuvat, myös ihmiset muuttuvat. Suunnittelemme ja rakennamme työkaluja tulevaisuuden tarpeisiin.

Etätyö on tietysti tätä päivää, ja tullut jäädäkseen, mutta se ei saa etäännyttää. Sosiaaliset suhteet ovat merkittävä osa yritystoimintaa, niin kauan kun työntekijät eivät koostu kokonaan roboteista tai tekoälystä. Siksi modernit ja viihtyisät tilaratkaisut ovat myös sijoitus työhyvinvointiin.

Eikä kyse ei ole ainoastaan seinistä ja sähköstä, vaan kokonaisuudesta. INNOCUMiin on loistavat liikenneyhteydet esimerkiksi Kuopiosta ja muualta lähiseudulta – tulitpa sitten autolla, pyörällä,
julkisilla tai vaikka suksilla.

Palvelut ovat henkilöstön hyvinvoinnin ytimessä. Sujuvasti kampaajalta pilatekseen tai kuntosalille, pieneläimiä tai päivähoitoa unohtamatta. Kaikki tämä on lähellä ja niistä rakentuu kampusmainen kokonaisuus.

Uutta ei ole ainoastaan uusi rakennus. Myös yrityksiä hellivä ravintola LATAAMO saa laajennuksen ja mahdollisuuksia entistä parempaan palveluun.

Energiaa kuin pienessä kylässä

Ja pieni kylä INNOCUM tavallaan onkin. Yritysten välinen verkostoituminen, kanssakäyminen ja yhteydenpito tekee siitä kokoaan suuremman. Yrittämiseen kuuluu pääsääntöisesti ongelmien ratkaiseminen – tai haasteiden selättäminen. Jos yrityksen ja henkilöstön työympäristö vie enemmän energiaa kuin se antaa, saatetaan olla väärillä jäljillä. Toisaalta, kun kotipesä on siisti, toimiva ja hyvin huollettu, voi keskittyä siihen mikä on yritykselle kaikkein tärkeintä. Toimintamme kulmakiviä onkin “tilaa luovuudelle – tilaa ajatuksille”.

Vuonna 2020 kysyimme asiakkailtamme (N=79) alueen viihtyisyydestä ja siisteydestä. 100% vastasi hyvä tai erittäin hyvä – ei huonompi tulos. Katso TÄSTÄ, keitä täällä asustaa. Yritykset eivät aina pärjää yksin. Tai ainakin se voi kuluttaa resursseja kohtuuttomasti, ja fokus voi livetä tuottamattomiin asioihin. Menestyvät yritykset ymmärtävät yhteistyön, arvoketjujen ja kumppaneiden merkityksen.

Missä olemme nyt ja miten pääset mukaan

I1 rakentuu kovaa vauhtia ja tulevia toimistotiloja onkin jo varattu huomattava määrä. Vielä kuitenkin löytyy monenkokoisia tiloja erilaisiin tarpeisiin. Katutasosta löytyy vaikkapa liiketilaa
palveluille. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, on tilat jo pitkälti varailtu ennen kun etuovi ensi kerran narahtaa.

Katso tästä miten työt etenevät ja miltä I1 tulee näyttämään

Mikäli olet kiinnostunut toimisto- tai liiketilasta yrityksellesi, kartoita tilannetta ensitilassa vuokrauksesta vastaavan Janne Kasurisen kanssa!

Yhdessä olemme enemmän.

 

 

 

 

 

Janne Kasurinen
Toimitusjohtaja
puh. 044 767 3401
janne.kasurinen@innocum.com