Kiinteistö Oy Isoharja rekrytoi – hae toimitusjohtajaksi INNOCUMiin

Kiinteistö Oy Isoharja on Siilinjärven Harjamäessä toimiva yhtiö, joka on perustettu vuonna 2001. Yhtiö tunnetaan markkinointinimestään Yrityskeskus INNOCUM. Yhtiön omistuksessa on 12 erilaista rakennusta ja n. 55 ha maa-alue ja on toimialallaan Pohjois-Savon toiseksi suurin. Yhtiön päätehtävä on kehittää omistamiaan kiinteistöjä ja samalla koko aluetta yrityskeskuksena sekä vuokrata toimi- ja kokoustiloja. Rakennuksissa toimii tällä hetkellä lähes 70 yritystä ja yhteisöä useilta eri toimialoilta. Kiinteistö Oy Isoharja on Siilinjärven kunnan omistama konserniyhtiö.

 

Haemme Yrityskeskus INNOCUMiin Siilinjärvelle haasteista innostuvaa, toimialaa tuntevaa ja aikaansaavaa

 

TOIMITUSJOHTAJAA

 

Toimitusjohtaja vastaa yrityskeskuksen asiakashankinnasta, pitkäjänteisestä kehittämisestä, strategisesta ja operatiivisesta suunnittelusta, markkinoinnista sekä rakennusten ja ympäristön kunnossapidon koordinoinnista.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, monipuolista osaamista talous- ja kiinteistöhallinnosta, asiakkuuksien kehittämisestä ja verkostoissa toimimisesta sekä ymmärrystä kiinteistöliiketoiminnan logiikasta. Katsomme eduksi seudun elinkeinoelämän tuntemuksen. Tehtävä edellyttää jatkuvaa läsnäoloa.

 

Tehtävässä onnistumisen edellytyksiä ovat:

  • Tavoitteellinen ja sitkeä uudistavuus
  • Kyky tehdä päätöksiä ja ratkaista ongelmia
  • Pitkäjänteinen, ennakoiva organisointitaito
  • Paineenhallinta ja resilienssi
  • Yhteistyöhön suuntautuva, asiakaslähtöinen vuorovaikutus
  • Sujuva viestintä erilaisissa vuorovaikutustilanteissa

 

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan kehittyvässä toimintaympäristössä, mahdollisuuden itsenäiseen ja monialaiseen työskentelyyn sekä tulospalkkauksen. Yrityskeskus Innocum sijaitsee kulttuurihistoriallisesti merkittävällä alueella, mikä antaa työnteolle ainutlaatuisen hienot olosuhteet. Yhtiömme etuihin kuuluvat mm. lounas- sekä liikunta- ja kulttuuriedut.

 

HAKEMINEN

Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen ja cv:n pyydämme lähettämään 11.08.2024 mennessä sähköpostiosoitteeseen: petteri.ristikangas@siilinjarvi.fi

Haastattelut pidetään 21.8. ja 23.8.2024. Tehtävä pyritään täyttämään syyskuun 2024 aikana.

 

LISÄTIEDOT

Lisätietoja tehtävästä antavat Kiinteistö Oy Isoharjan hallituksen puheenjohtaja Petteri Ristikangas, 9. ja 10.7.2024, puh. 044 740 1103 sekä nykyinen toimitusjohtaja Janne Kasurinen, 15.7.- 9.8.2024, puh. 044 767 3401.