Janne Kasurinen jättäytyy toimitusjohtajan tehtävästä – rekrytointi aloitetaan kesällä

TIEDOTE ASIAKKAILLEMME JA YHTEISTYÖKUMPPANEILLEMME

6.6.2024

Arvoisat asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme,

Haluamme tiedottaa teille muutoksesta Kiinteistö Oy Isoharjan johdossa. Pitkäaikainen ja ansioitunut toimitusjohtajamme Janne Kasurinen jättää toimitusjohtajan tehtävät terveydellisistä syistä syksyllä 2024. Hänen viimeinen työpäivänsä on 30.9.2024.

Janne Kasurinen on johtanut yritystämme menestyksekkäästi yli 11 vuoden ajan. Tänä aikana Yrityskeskus INNOCUM on kasvanut merkittävästi ja saavuttanut monia tärkeitä virstanpylväitä, joista viimeisimpänä mainittakoon alueen kasvun mahdollistanut uuden I1-rakennuksen rakennusprojekti.

Olemme hyvin kiitollisia Janne Kasuriselle hänen sitoutumisestaan ja omistautumisestaan. Hänen visionäärinen johtamistapansa ja vankka kokemuksensa ovat olleet keskeisessä roolissa yrityksemme menestyksessä. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää ja kiitämme häntä lämpimästi kuluneista vuosista.

Uuden toimitusjohtajan rekrytointiprosessi aloitetaan kesän aikana. Pyrimme löytämään parhaan mahdollisen henkilön jatkamaan Yrityskeskus INNOCUMin menestystarinaa ja viemään yritystämme kohti uusia tavoitteita. Tiedotamme prosessin edistymisestä ja uuden toimitusjohtajan valinnasta myöhemmin kesän aikana.

Haluamme kiittää teitä kaikkia jatkuvasta tuestanne ja luottamuksestanne toimintaamme kohtaan. Yhteistyö kanssanne on ollut meille erittäin arvokasta, ja toivomme, että voimme jatkaa tätä hedelmällistä yhteistyötä myös tulevaisuudessa.

 

Parhain terveisin,

Petteri Ristikangas

hallituksen puheenjohtaja

Kiinteistö Oy Isoharja

petteri.ristikangas@siilinjarvi.fi

+358 44 740 1103