Ylös, alas ja ympäri Mualimaa juhlittiin INNOCUM puistoalueella

Yrityskeskus INNOCUM tarjosi loistavat olosuhteet valtakunnallisiin Kotiseutupäiviin liittyvälle lastentapahtumalle Ylös, alas ja ympäri Mualimaa lauantaina 8.8.2009

seela ja pappa

 

 

 

 

 

 

 

 

Seela Laurila,2, tuli papan ja mummin kanssa lasten tapahtumaan. Ja tyttö viihtyi.

Satakunta lasta vanhempineen vietti elokuista iltapäivää Innocumin avarilla nurmikentillä leppoisassa kesäsäässä, jossa katrasta viihdytti Tanssiteatteri Minimi ”Päätä ja Häntää” esityksellään.

Lapset touhusivat ilmapalloineen ja pääsivätpä he osallistumaan tanssileikkeihinkin. Katujuna Ukko-Pekka kyyditsi heitä pitkin INNOCUM yritysaluetta ja Harjamäen uusia asutusalueita.

Kaksivuotiaan Seela Laurilan mummi ja pappa toivat tyttösen tapahtumaan. Seela teputteli pitkin nurmikoita, lauloi mukana ja ihmetteli.

– On mahtavaa, että Harjamäki on säilynyt ja tarjoaa näin monipuolista tekemistä kaikille, Seelan pappa Pekka Pennanen kiittää.

Innocumin puistoalueet ovat vilkkaassa harrastuskäytössä useine jalkapallokenttineen.

– Kenttien monipuolista vapaa-ajan käyttöä olemme edelleen pohtineet. Ehkä joskus järjestämme täällä esimerkiksi puistokonsertin, Yrityskeskus INNOCUM alueen kehittämisestä vastaavan Kiinteisto Oy Isoharjan toimitusjohtaja Esa Jääskeläinen pohtii.