LATAAMOSSA uudet tuulet ti 29.9. alkaen

Lämpimästi tervetuloa LATAAMON uudet yrittäjät Toni ja Anu Karjalainen!

LATAAMON uutena yrittäjänä aloittaa siilinjärveläinen yrittäjäpariskunta Toni ja Anu Karjalainen tiistaista 29.9. alkaen! Lataamo palvelee jatkossa ma-pe klo 08.00–14.30 ja tilauksesta myös muina aikoina. Lounasbuffet on tarjolla arkisin klo 10.30–13.30 välillä.

Maanantaina 28.9. Lataamo on suljettuna muutostöiden vuoksi, mutta Lataamon uudistuneisiin www-sivuihin ja ensi viikon lounaslistaan pääset tutustumaan jo viikonloppuna osoitteessa www.ravintolalataamo.fi.

Myös Lataamon Facebook ja Instagram sivut uudistuvat ja toimivat uuden yrittäjän viestintäkanavina viikonlopusta alkaen. Käy tykkäämässä jo sivuista osoitteissa www.facebook.com/ravintolalataamo ja www.instagram.com/ravintolalataamo! Luvassa on uutisia, tarjouksia ja arvontoja.

Toni ja Anu esittäytyvät

Toni Karjalainen toimii Lataamossa keittiömestarina ja yrityksen toimitusjohtajana. Tonilla on yhteensä yli 20 vuoden työkokemus sekä palvelu, -että kaupallisen alan asiakaspalvelusta sekä työntekijänä, että yrittäjänä. Karjalainen on toiminut sekä kokkina, keittiömestarina ja edustuskokkina Helsingissä Fazer Amicalla ja Fazerin pääkonttorilla sekä Siemensin pääkonttorilla Espoossa. Kokkien SM-kisoissa Toni on taituroinut neljänneksi. Catering toimet ovat tulleet Karjalaiselle tutuiksi jo yli 15 vuoden ajalta oman yrityksen yhtenä palvelumuodoista. Toni on kouluttautunut ravintola-alalle erikoisammattitutkintojen merkeissä sekä kaupan alalla K-Instituutissa yrittäjän ammattitutkinnon parissa. K-kauppiaana Toni ehti toimia puolisonsa Anun kanssa 10 vuoden aikana K-market Hermannissa Simpeleellä ja K-market Riistaherkku Kuopiossa sekä Neste Oil K-market Imatralla.

Tonin yritystoiminnan periaatteina ovat ”yhteistyössä on voimaa ja palvelulla parhaaksi”. Palvelukielinä toimii suomi ja englanti. Työn vastapainoksi Toni harrastaa mm karatea, urheilusukellusta, uistelukalastusta, pyöräilyä ja kaikenlaista hyötyliikuntaa sekä sadepäivinä laiskottelua.

Anu Karjalainen toimii Lataamossa ravintolapäällikkönä vastaten Tonin kanssa yhdessä asiakaspalvelusta, hallinnollista tehtävistä ja kaikesta ravintolan pyörittämiseen tarvittavista toimista.  Anu on kouluttautunut sekä ravintola- että terveydenhuoltoalalle ja työkokemusta hänelle onkin kertynyt niin Saariselän sesonkiravintoloiden moninaisista tehtävistä kuin hammashoidosta ja K-kauppias uralta, jossa Anu vastasi mm kirjanpidosta ja henkilöstöjohtamisesta.  ”Nyt odotan innolla uutta täällä Yrityskeskus INNOCUMIN Kahvila-ravintola Lataamon työtehtävien parissa” Anu sanoo ja lisää vielä ”Luotan mieheni ammattitaitoon keittiössä ja asiakaspalvelussa kuin vuoreen ;)”

Karjalaisten perheeseen kuuluu kolme lasta, joista kotona Vuorelassa asuu vielä kaksi, vanhin lapsista opiskelee Rovaniemellä yhteiskuntatieteitä.

Ravintola Lataamossa näkyy jatkossa yrittäjien käden jälki. Lataamo tarjoaa maistuvaa ja näyttävää kotiruokaa, jossa salaatit ovat tärkeä osa valikoimaa. Lisäksi myyntiin tulee hyväksi todettuja artikkeleita päivittäistavarakaupan ”to go” konseptin puolelta. Missiona on asiakkaan tarpeet ja odotukset täyttävä omistajiin profiloituva ravintola. Visiona on tuottaa Lataamossa arjessa kulinaarisia elämyksiä asiakkaalle, joka palaa uudelleen tietäen saavansa varmasti erinomaisen palvelun ja tuotteet. Catering toiminnassa Toni suunnittelee ja toteuttaa yksityistilaisuudet ja juhlat alusta loppuun asiakkaan tarpeiden mukaisesti. ”Asiakasuskollisuus on meille itsestään selvyys, sillä olemme täällä vain asiakasta varten. Jatkuva kehittyminen ja kehittäminen ovat meille mahdollisuus sekä samalla myös Strategiamme” kertoo Toni. ”Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi kaikki vanhat ja uudet asiakkaat Ravintola Lataamoon!”