LATAAMON yrittäjäksi keittiömestari Juha Heinonen

LATAAMON yrittäjä vaihtuu lokakuun alusta, kun keittiömestari Juha Heinonen ottaa vastuun kahvila- ja ravintolapalveluiden tuottamisesta INNOCUMISSA yhdessä vaimonsa Mervin kanssa.

LATAAMO palvelee tutuin aukioloajoin ma-pe klo 08.00–14.30 ja tilauksesta myös muina aikoina. Lounasbuffet on tarjolla arkisin klo 10.30–13.30 välillä.

Perjantaina 1.10. LATAAMO on suljettuna yrittäjävaihdoksen myötä. Viikon 40 lounaslistaan pääsee tutustumaan jo perjantaina osoitteessa www.ravintolalataamo.fi.

LATAAMON uutisista ja tarjouksista pysyt perillä, kun käyt ottamassa ravintolan Facebook ja Instagram sivut seurantaan osoitteissa www.facebook.com/ravintolalataamo ja www.instagram.com/ravintolalataamo

 

Juha ja Mervi esittäytyvät

Juhalla on yli kahdenkymmenen vuoden työkokemus ravintola-alalta. Juha on vastannut mm Aika-lounasravintolan ruoasta sekä toiminut keittiöpäällikkönä Juustoportti Kuopion ravintolassa. Lounaan valmistus on Juhalla erityisen osaamisen aluetta ja haave tuottaa hyvää ruokaa omassa yrityksessä on muhinut jo pitkään. Vapaa-aikana vastapainona työlle toimii kitaransoitto gospelbändissä sekä laulujen sävellys ja sanoitus.

”Meidän ajatuksenamme on tarjota monipuolista, maukasta ja pitkälti omatekoista kotiruokaa kotimaisista, tuoreista raaka-aineista. Toivomme, että vasta paistetun sämpylän tuoksu voisi ravintolan ovella jo vastustamattomana tulla vastaan. Panostamme viihtyisyyteen ravintolassa ja toivomme mahdollisimman miellyttävää asiakaskokemusta.” Juha kertoo.

Mervin työkokemus sairaanhoitajan ammatista on liki kolmenkymmenen vuoden mittainen. Nyt elämään osui hyvä hetki kokeilla jotain aivan uutta ja vaihtaa leikkaussali-instrumentit annostelupihteihin. Kokemusta asiakaspalvelusta hoitoalalta löytyy ja ravintolatoimintakin on Merville ennestään jo hieman tuttua Juhan työuran kautta. ”Innolla lähden opettelemaan uutta ja kokeneen keittiömestarimieheni vieressä on turvallista opiskella. Tulevaan työhön olen valmistautunut mm suorittamalla hygieniaosaamistestin.” Vapaa-ajalla Mervi rentoutuu käsityöharrastusten parissa.

Työnjako Juhalla ja Mervillä on selkeä. Juhan valtakuntaa on keittiö, jossa hän valmistaa asiakkaille maukasta ruokaa tuoreista raaka-aineista. Mervi vastaa asiakaspalvelusta ja huolehtii tuotteiden esillepanosta sekä ravintolan viihtyisyydestä. LATAAMOON Juha ja Mervi toivottavat lämpimästi tervetulleiksi INNOCUMISSA työskentelevät, kokousvieraat ja kaikki, joille hyvä lounas tai viihtyisä kahvihetki on tärkeä osa päivää.

LATAAMO
kahvila-ravintola-catering
puh. 017 462 2682
info@ravintolalataamo.fi

juha.heinonen@ravintolalataamo.fi