Kansanedustaja Seppo Kääriäinen vieraili INNOCUMISSA

2007-03-26, Helsinki, Eduskunta

Kansanedustaja, eduskunnan ensimmäinen varapuhemies Seppo Kääriäinen vieraili INNOCUMISSA keskiviikko aamuna 26.8.2009.
Vierailu oli osa Savon Yrittäjien yhdessä eri kunnissa toimivien yrittäjäyhdistysten kanssa maakuntamme kansanedustajille järjestämää yritysvierailua.

Vierailujen tavoitteena on antaa kansanedustajille suoraa tietoa eri kokoisten ja eri toimialoilla toimivien yritysten olosuhteista, toiminnoista, tavoitteista ja kehittämistarpeista yrittäjien itsensä kertomina. Samassa yhteydessä kansanedustajat voivat kertoa ajankohtaisia kuulumisia valmisteilla olevista laeista ja muista yrittäjiä kiinnostavista asioista. Vierailuilla haetaan lisäksi eväitä maakunnan kehittämiseen ja aitoa vuorovaikutusta yritysten ja pohjoissavolaisten kansanedustajien välille.

INNOCUM vierailun aikana Seppo Kääriäinen tutustui alueen yrityksille tarjoamaan toimistoympäristöön. Kiinteistö Oy Isoharjan toimitusjohtaja Esa Jääskeläinen kertoi alueen ylläpitoon ja kehittämiseen liittyvistä lähtökohdista ja haasteista sekä monipuolisen kiinteistökannan tarjoamista puitteista hyvin erityyppisten yritysten sijoittumispaikkana. Keskustelua käytiin pienten yritysten tukimahdollisuuksista kouluttautumiseen ja verkottumiseen.

Vierailu Siilinjärvellä jatkui yritysvierailulla Savon Keittiökeskukseen ja Puijon Romuun.