Itsenäisyyspäivän juhlavalaistus INNOCUMISSA

Tapahtumaa muokattu 1.12.:
Itä-Suomen aluehallintovirasto Avi on  1.12. määräyksellään kieltänyt yli 50 henkilön yleisötilaisuudet alueellamme. Itsenäisyyspäivän juhlavalaistuksen yhteyteen varattu Finlandia-hymni esitys ja glögitarjoilu joudutaan näin ollen valitettavasti perumaan, jotta paikalla ei yhtäaikaa ole määräyksen ylittävää henkilölukua. Juhlavalaistus toteutetaan klo 16-24! Tervetuloa ihastelemaan Siniristilippu-valoteosta ja juhlistamaan Itsenäisyyspäivää jouhevasti ja turvallisesti oman aikataulun mukaan ??

Itsenäisyyspäivän juhlavalaistus

Sunnuntaina 6.12.2020 klo 16-24 INNOCUM S3-rakennus valaistaan Itsenäisyyspäivän kunniaksi siniristilippumme mukaisin juhlavaloin. Vuonna 1939 valmistunut jyhkeä kivirakennus palveli vuoteen 1945 saakka sotasairaalana, sen jälkeen piirimielisairaalan naispotilaiden talona ja tänä päivänä kauniisti remontoituna useiden eri yritysten ja kulttuuritoimijoiden toimitiloina.

Klo 18.00-18.30 juhlavalaistusta voi ihailla Finlandia-hymnin säestyksellä. Finlandian esittää Sakari Kuosmanen. Glögitarjoilu.

Valaistustapahtumallamme olemme mukana Siilinjärven Kotikulmat valoissa -valaistuskampanjassa. Valaistuksen toteuttaa LITE-designs.

Lämpimästi tervetuloa toisiamme turvavälein huomioiden!

Yrityskeskus INNOCUM

#kotikulmatvaloissa #katsekotikulmiin #INNOCUM