18.2.2014

Vuosi on vaihtunut ja ensimmäinen kuukausikin on jo takana. Samalla kun tammikuu vaihtui helmikuuksi tuli vuosi täyteen työntekoa täällä Innocumilla. Voin todeta, että samanlaisia päiviä ei ole ollut ja aika on kulunut kuin siivillä. Pienet haasteet tuovat työhön oman mielenkiintonsa, mutta erityisesti olen iloinen siitä, että täällä työskentelee mahtava porukka oman alansa ammattilaisia, joilta olen saanut paljon uusia eväitä ja ideoita työntekoon ja koko alueen kehittämiseen.

Nyt helmikuun kääntyessä jo lopuilleen näyttää sille, ettei kunnon talvea oikein tullutkaan. Talveksi kuitenkin kutsumme tätä vuoden aikaa säästä riippumatta. Tämä todistaa jälleen sen, etteivät vuodet ole veljeksiä keskenään. No näinhän se on myös eri vuosina tehtävien töiden suhteen. Innocumin alueella tänä vuonna tullaan korjaamaan S2 rakennuksen räystäitä sekä tekemään julkisivun maalaustöitä, lisäksi tehdään vuosikorjaustöitä sekä pohja- että ensimmäisessä kerroksessa. Myös pihamaa saattaa jonkin verran muuttua, koska joudumme mahdollisesti kaatamaan ainakin osan isoista koivuista talon pohjoissivulla. Myös muiden rakennusten osalta meillä on pitkä lista vuosikorjaus- ja huoltotöitä mitä tulemme kuluvan vuoden aikana suorittamaan. Tähän korjaussuunnitelmaan myös Sinä Innocumilainen voit vaikuttaa ja samalla auttaa meitä lähettämällä vaikkapa sähköpostiviesti minulle, mikä sinun mielestäsi vaatii ehostusta ja korjausta.

Kiitos vielä kaikille Innocumilaisille kuluneesta vuodesta. On ollut todella miellyttävää tehdä töitä kanssanne täällä ja tästä on hyvä jatkaa. Nähdään viimeistään torstaina 20. päivä aamukahvien merkeissä, kun tutustumme uuteen aulaan asennettavaan defibrillaattoriin.

t. Janne