Siilinjärvi ja Sakupe INNOCUM Yritys Cup mestarit 2012!

la 9.6.2012 klo 11 – 16
INNOCUM kenttä 1, Siilinjärvi

Aurinko helli niin pelaajia kuin yleisöäkin nyt toisen kerran järjestetyssä Innocum Yritys Cup tapahtumassa. Päivän pääohjelmana oli kävelyfutisturnaus, jossa mittaa toisistaan oli ottamassa kahdeksan yrityksen tai yrittäjäyhdistyksen nimiä kantavat joukkueet; Sakupe (mestari v. 2011), Veljekset Laakkonen Oy, Info Siilinjärvi, K-supermarket Herkkupata, Savon Yrittäjät, S-market Siilinjärvi, Siilinjärven Yrittäjät, Yrityskeskus INNOCUM.

Loppuotteluun tiensä selvittivät Info Kirjakaupan ja Sakupen joukkueet, joista viime vuoden voittajajoukkue Sakupe korjasi potin jälleen lopputuloksella 25 – 9.

kuva Tuula Palojärvi /Siilinjärven Yrittäjät

Siilinjärvi voittoisana Innocum Yritys Cupin haasteottelussa
Siilinjärven ja Kuopion päättäjien välinen haasteottelu päättyi kotijoukkue Siilinjärven voitoksi selvin lukemin 18 – 6. Palkinnon joukkueensa edustajana vastaanottanut kunnanjohtaja Vesa Lötjönen saattoi myhäillä tyytyväisenä, sillä palkintona jaetun rajapyykin paikkaa ei ainakaan tällä kertaa Kuopion joukkue päässyt sanelemaan.

kuva Tuula Palojärvi /Siilinjärven Yrittäjät

Yrityskeskus Innocumin, Siilinjärven Palloseuran ja Siilinjärven Yrittäjien yhteistyössä järjestämässä tapahtumassa ohjelmaa oli pitkin päivää tarjolla koko perheelle. Liikuntaa sai ohjatuissa jumppatuokioissa ja erityisesti perheen pienimpiä viihdyttivät ajelut katujunalla, Kuopion Sirkuksen esitykset ja työpajat sekä Justus Pellen temput.