Pelvi Oy:n toimipiste siirtyi Innocumiin

Pelvi Oy laajensi Siilinjärvelle

Pielavedellä ja Iisalmessa sijaitseva lvi- ja peltialan yritys Pelvi Oy on ostanut siilinjärveläisen Kylmäkonehuolto Rönkkö & Niiranen Oy:n liiketoiminnot. Yritysosto vahvistaa Pelvi Oy:n palveluita ja laajentaa toimintoja Siilinjärven ja Kuopion alueille. Samalla Siilinjärven toimipiste siirtyi Innocumin S3-rakennukseen.

Kylmäkonehuolto Rönkkö & Niiranen Oy on toiminut 24 vuotta, ja toisen pääomistajan Pertti Rönkön jäädessä eläkkeelle tuli yrityksen myynti ajankohtaiseksi. Puoliso Eija Rönkkö jatkaa vielä toistaiseksi yrityksen palveluksessa kuten myös omistuksestaan luopunut Jarmo Niiranen. Yritys työllistää yhteensä neljä henkilöä.

Pelvi Oy on vuonna 1980 perustettu lvi- ja peltialan erikoisliike, jonka palveluksessa on runsaat 20 henkilöä. Yritys toimii valtakunnallisessa Hanakat-ketjussa ja tekee perustoimintojensa lisäksi myös pienimuotoista rakennustoimintaa ja lasipalvelua. Yrityksen uusimmat toiminnot ovat ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja öljypoltinhuolto.

Kylmäkoneasennus ja -huolto kasvussa

Pelvi Oy palvelee jatkossa Kylmäkonehuolto Rönkkö & Niiranen Oy:n nykyisiä asiakkaita edelleen joustavasti ja ammattitaitoisesti. Palveluihin kuuluvat kylmälaitteiden asennus, huolto ja korjaus, ilma- sekä ilma/veslämpöpumppujen ja ilmastointijäähdytyslaitteiden vaatima suunnittelu ja asennus sekä laite- ja tarvikemyynti.

– Kylmäkoneiden asennus, huolto ja korjaus ovat nykyisin yksi tärkeä osa lvi-palveluja. Liiketoimintakaupan ansiosta saimme lisää hyvää erikoisosaamista ja voimme laajentaa kokonaispalveluamme Ylä-Savon lisäksi myös Siilinjärven ja Kuopion talousalueille, Pelvi Oy:n toimitusjohtaja Jukka Mikkonen kertoo.

– Kylmä- ja ilmastointilaitteet ovat yhä yleisempiä niin yksityistalouksissa kuin yrityksissä. Toimiakseen laitteet tietenkin vaativat säännöllistä huoltoa. Yli kolmen kilon kylmälaitejärjestelmät pitää huoltaa vuosittain, isommat jopa neljännesvuosittain..

Kylmäkonehuolto Rönkkö & Niiranen Oy:n yrityskaupan järjestelyissä, kuten sopimuksissa, neuvotteluissa ja hinnoittelussa, auttoi Savon Yrittäjien ESR-rahoitteinen Osuva-palvelu. Jukka Mikkosella on näistä palveluista aiempaakin kokemusta, sillä hän osti vuonna 2008 Pelvi Oy:n juuri Osuvan kautta.

Yhteyshenkilö:
Jukka Mikkonen
puh. 040 775 8833

jukka.mikkonen@hanakat.fi

www.pelvi.net