Opi Tilinpäätöksen tulkintaa ja kannattavuuden seurantaa – iltakoulutukset INNOCUMISSA 21.11 ja 28.11

Opi Tilinpäätöksen tulkintaa ja kannattavuuden seurantaa – Siilinjärvi iltakoulutukset 21.11 ja 28.11

Kahden illan aikana käydään läpi käytännönläheisesti se, mitä yrittäjän pitää ymmärtää tilinpäätöksestä ja miten tilinpäätöstietoja voidaan tulkita. Lisäksi opit suunnittelemaan taloushallintosi ja laatimaan yrityksellesi ajantasaiset talouden ja tulosten seurantamenetelmät.

Tilinpäätöksen tulkintaa käytännönläheisesti -koulutusillan aikana tarkoituksena on käydä läpi tuloslaskelman ja taseen keskeistä sisältöä ja tunnuslukuja käytännönläheisesti. Tavoitteena on ymmärtää, mitä tekemistä ja toimintaa lukujen takana on ja sitä kautta oivaltaa, miten taloudelliseen asemaan voidaan vaikuttaa. Asioita käsitellään esimerkkiyrityksen tilinpäätöksen avulla. Illan aikana voidaan tarkastella myös yrittäjien omia tilinpäätöksiä.

Kannattavuuden avaimet -koulutusillan tarkoituksena on antaa osallistujille työkaluja oman yrityksen kannattavuuden hallintaan. Koulutuksen aikana perehdytään katetuottoajatteluun ja -laskentaan, hinnoitteluun sekä käyttöpääoman hallintaan. Asioita käsitellään yksinkertaisten esimerkkien avulla.

Aika ja paikka: 21.11. ja 28.11.2017 klo 17.00 – 20.00, Innocum, Siilinjärvi
Kouluttaja: Ulla Loikkanen, KTM, taloushallinnon lehtori ulla.loikkanen@savonia.fi
Hinta: 100€/osallistuja (pk-yrittäjät ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savosta, pois lukien Leppävirta; yrityksen koko 1-249 työntekijää) TAI 200€/muu osallistuja

 Ilmoittautuminen 13.11.2017 mennessä täältä

”Eräs pienyrittäjä tokaisi kerran, miten minä voin edes saada selville raporteista, onko tulos voittoa vai tappiota, kun kuulemma voiton etumerkkinä on miinus!”

Lisätiedot ja ilmoittautumiset tästä.

Ystävällisin terveisin,
Tuomas Kylänpää

Tuomas Kylänpää
Yritysyhteyshenkilö
Yritys oppii ja menestyy (YOM) -hanke
Navitas Kehitys Oy
Wredenkatu 2, 78250 Varkaus

gsm. 044 752 6010
tuomas.kylanpaa@navitaskehitys.fi

http://www.yrittajat.fi/yom

Yritys Oppii ja menestyy Facebookissa – käy tykkäämässä!
www.facebook.com/yompalvelu

YRITTÄJYYS LUO ELINVOIMAA