Meyes Visual

Meyes Visual, graafiseen suunnitteluun, mainontaan ja markkinointiin sekä valokuvaukseen erikoistunut yritys on käynnistänyt yritystoiminnan Innocumin S1-rakennuksen 1.kerroksessa.

Yrityksen toimitusjohtaja, sveitsiläinen graafikko Peter Meyes on toiminut mm. Baselissa Völkerkunde museon tieteellisenä piirtäjänä. Pisimmän työuran hän loi kuitenkin COOP (Basel) konsernin mainospäällikkönä tehtävänään johtaa mainososastoa ja painotaloa. Coop konserniin kuuluu elintarvikekauppojen lisäksi oma leipomo, viinikellari, arkkitehti-toimisto ja painotalo sekä tavaratalo ja muodin erikoisliikkeitä. Tämä tehtävä toi siten monipuolista kokemusta eri tuoteryhmien markkinoinnista ja mainonnasta. Suomessa Peter Meyes on suunnitellut mainontaa ja yritysgrafiikkaa oman yrityksen nimissä jo 10 vuotta.

Innocumissa Meyes Visual tarjoaa monipuolista mainonnan ja yritysgrafiikan suunnittelua, toteutusta ja mainosvalokuvausta. Lisäksi yrityksille tarjotaan konkreettista markkinointitukea saksankielisille markkina-alueille.

Peter Meyes
puh 040-5141 850
peter[at]meyes.fi