Lean Learning Center -polkuautovalmennus Siilinjärvellä 20.-21.2.2018

Se mitä ihmiset saavat työssään aikaan on kilpailukyvyn ja kasvun kannalta elintärkeä kysymys. Kun työ sujuu, paranee niin tuottavuus kuin työhyvinvointikin. Kuitenkin meillä kuluu tutkimusten mukaan 30-50% työajasta arvoa tuottamattomaan työhön eli pääosin hukkaan? Monesti kysymys on pienistä asioista, joita ei ole ”keritty” laittaa kuntoon.

Jos tälle asialle teillä pitää tehdä jotakin, niin tästä olisi hyvä aloittaa.
Tule mukaan oppimaan työn sujuvuuden kehittämistä, sähläyksen vähentämistä, hukan poistamista ja Leania konkreettisesti käytännön kautta JTO Lean Learning Center – polkuautotehtaalle.

Järjestämme kaikille avoimen valmennusjakson Siilinjärvellä, Yrityskeskus Innocumissa 20.-21.2. klo 8-16

Aiempiin harjoituksiimme Siilinjärvellä, Varkaudessa ja Vieremällä on jo osallistunut kaikkiaan yli 900 henkilöä. Palaute on ollut erittäin myönteistä, ja sen mukaan mm. työntekijöille ja toimihenkilöille on syntynyt yhteisymmärrys työn sujuvuuden yhteisestä rakentamisesta ja kehittämisestä käytännön tasolla. Opit eivät ole jääneet harjoitukseen, vaan ne ovat todistettavasti poikineet kehitystä arjessa.

Nämä opit toimivat erittäin hyvin teollisuuden lisäksi myös rakentamisessa, palveluissa ja julkisen sektorin työpaikoilla. Tässä on linkki yhdestä harjoituksesta tehtyyn lehtijuttuun http://www.savonsanomat.fi/uutiset/talous/tehokasta-kuin-toyotalla/1931652

Valmennuksen hinta on 880 € + alv per osallistuja. Tarjoushinta 14.2. mennessä ilmoittautuville on 600 € + alv (per hlö). Mikäli samasta paikasta tulee useampia osallistujia pyydä tarjous! Jos yrityskohtainen harjoitusryhmä kiinnostaa, niin räätälöimme mielellämme teille sopivan valmennuspaketin.

Hintaan sisältyy valmennuksen ja materiaalin lisäksi aamupala, lounas ja iltapäiväkahvi molempina harjoituspäivinä.

Harjoituksesta löytyy tarkempaa tietoa pdf-liitteestä.

Tässä harjoituksessa voit olla vasta-alkaja tai jo kokenut Leanin tekijä, koska tässä harjoitellaan käytännön prosessin hallintaa eikä snobbailla termeillä. Uskallan luvata että valmennus on moninkertaisesti hintansa väärti.

Harjoitus perustuu JTO Lean Learning Center Oy:n japanilaisen JMAC:n konseptiin, jolla on Leania käytännössä valmennettu ympäri maapalloa jo yli 25 vuotta. Suomessa konsepti on ollut käytössä vuodesta 2010 alkaen. Tällä konseptilla toimivia vastaavia harjoitustehtaita on Euroopassa yhteensä 7 kpl, joista siis yksi meillä täällä Savossa.

Harjoitusmalleja on monia, ja tässä harjoituksessa painotutaan prosessin kehittämisen haltuunottoon käytännössä. Tämä ei ole peli, vaan oikea kokoonpanokonepaja. Tässä on linkki JMAC Europen esittelyvideoon, josta näkyy tapahtuman meininkiä: https://www.youtube.com/watch?v=HfMDLwVSP-Q

Tervetuloa mukaan! Voit ilmoittautua minulle sähköpostitse harri.mahonen@osaamistalo.fi tai puhelimitse 040-553 7351.

HUOM! Jos tämä ajankohta on teille huono tiedoksi, että järjestämme seuraavan vastaavan valmennuksen 20.-21.3.2018. Siihenkin voi jo samoilla ehdoilla ilmoittautua mukaan!


Parhain terveisin,

Harri Mähönen

p. +358 – 40 – 553 7351
harri.mahonen@osaamistalo.fi
www.osaamistalo.fi
twitter.com/Iisalmenmies
facebook.com/harri.mahonen
http://fi.linkedin.com/pub/harri-mähönen/1a/573/6a8

Suomen Osaamistalo Oy / Suomen Yrityskeidas Oy
Posti- ja käyntiosoite: Innocum T2, Harjamäenraitti 14, 71800 Siilinjärvi
www.osaamistalo.fi
www.facebook.com/osaamistalo.fi
”LINTUPERSPEKTIIVIÄ JOHTAMISEEN”