Kevättömän uusi elämä

Kiinteistö Oy Isoharjan omistaman rakennuksen S6 (Kevätön) elinkaari on siirtymässä uuteen vaiheeseen. Viime kesästä alkaen on tehty ripeästi rakennuksen peruskorjaussuunnitelmia Kuopion kaupungin tarpeita varten. Rakennukseen tulee lisää kaksi vanhusten palvelukeskusosastoa ja nykyinen vuodeosasto jatkaa. Asiakaita tulee olemaan kaikkiaan yli 100 ja henkilökuntaa yli 70 henkeä. Vuokra-aika tulee olemaan 20 vuotta.

Tulevan peruskorjauksen aikana kaikki em. tilat kunnostetaan ja varustetaan toiminnan nykyaikaisten tarpeiden mukaisesti. Remontoitavia tiloja on yli 3000 m2. Työnä se on alueen merkittävin ja suurin peruskorjaustyö 20 vuoteen. Kuopion kaupungin tilakeskuksen johtokunta on hyväksynyt esivuokrasopimuksen ja työn rakennuslupa on saatu.

Suunnitellun aikataulun mukaan työt on tarkoitus aloittaa helmikuussa 2008 ja valmista pitäisi olla vuoden lopussa. Nyt kuitenkin pari päivää sitten alkanut suunnittelualan lakko estää suunnittelun loppuun saattamista. Vaikuttaako se sitten kokonaisaikatauluun, se jää nähtäväksi.

Lisätietoja:
Kiinteistö Oy Isoharja
Toimitusjohtaja Esa Jääskeläinen
Puh. 044 369 8875
esa.jaaskelainen[at]isoharja.com