Kansanedustaja Erkki Virtanen vieraili INNOCUMISSA

2007-03-26, Helsinki, Eduskunta

Kansanedustaja Erkki Virtanen tutustui INNOCUM yritysympäristöön tiistaina 24.8.2010.
Vierailu oli osa Savon Yrittäjien yhdessä eri kunnissa toimivien yrittäjäyhdistysten kanssa maakuntamme kansanedustajille järjestämiä yritysvierailuja.

Vierailujen tavoitteena on pohtia eri toimialojen ja eri kokoisten yritysten kanssa, miten yrityksille luodaan kasvuun ja työpaikkojen lisäämiseen kannustavat olosuhteet. Samalla yhdessä kansanedustajien, yrittäjien ja yrittäjäjärjestön kesken tarkastellaan Pohjois-Savon erityispiirteitä ja pohditaan keinoja oman maakunnan yrittämisen toimintaympäristön nostamiseksi valioluokkaan.

INNOCUM vierailun aikana Erkki Virtanen tutustui alueen yrityksille tarjoamaan toimintaympäristöön. Kiinteistö Oy Isoharjan toimitusjohtaja Esa Jääskeläinen kertoi kiinteistöjen ylläpitoon ja alueen kehittämiseen liittyvistä lähtökohdista ja haasteista sekä monipuolisen kiinteistökannan tarjoamista puitteista hyvin erityyppisten yritysten sijoittumispaikkana. Keskustelua käytiin yritysten verkottumisedellytysten kehittämisestä ja aloittavien yritysten tukitarpeista.

INNOCUM yrityksistä Erkki Virtasen tutustumiskohteena oli Chasswheel Oy. Maailman ainoita maastokelpoisia pyörätuolia valmistavan Chasswheel Oy:n toimitusjohtaja Risto Heikkinen ja myyntijohtaja Jukka Paunonen valottivat apuvälineiden sertifiointiin ja myyntiin liittyvää byrokratiaa niin kotimaisilla kuin kansainvälisillä markkinoilla.

Vierailu jatkui yritysvierailulla Siilinjärven Apteekkiin apteekkari Pekka Karttusen johdolla.