INNOCUMIN toimitusjohtaja vaihtuu maaliskuussa

8.1.2013

Alkanut vuosi on muutosvuosi INNOCUMissa. Esa Jääskeläinen jää reserviin keväällä lähes 14 vuoden Harjamäki- ja INNOCUM-rupeaman jälkeen.Uudeksi toimitusjohtajaksi valittu KTK Janne Kasurinen aloittaa tehtäviin perehtymisen helmikuun alussa ja vahdin vaihto tapahtuu 22.3.2013. Perehtymisen alkuvaiheessa on myös tutustumiskierros vuokralaisten parissa.

Janne Kasurinen esittäytyy:

janne_kasurinenJanne Kasurinen

Hei kaikille Innocumilaisille,

Olen todella iloinen tullessani valituksi toimitusjohtaja Esa Jääskeläisen työnjatkajaksi. Odotan innolla helmikuun alkua, jolloin aloitan työni ensin perehdytyksellä ja myöhemmin maaliskuussa Esan jäädessä lomalle varsinaisessa työtehtävässäni. Ennen kuin helmikuussa tapaamme, niin haluan kertoa muutamalla sanasella itsestäni.

Olen 50 -vuotias Siilinjärveläinen, naimisissa ja neljän lapsen isä. Vanhin poikamme on on jo lentänyt pesästä. Kotonamme asuu vielä täysi-ikäinen tyttaremme sekä kaksi kouluikäistä poikaamme.

Juureni ovat vahvasti Siilinjärvellä. Jo edesmenneet vanhempani toimivat opettajina, äitini Siilinjärven yhteislyseossa ja isäni Kansalaiskoulussa ja myöhemmin peruskoulun yläasteella. Lapsuuteni koti sijaitsee Siilinpään alueella ja nykyinen perheemme koti aivan sen välittömässä läheisyydessä. Olen itseasiassa asunut Siilinpäässä koko ikäni yhtä 80-luvun puolentoista vuoden jaksoa lukuunottamatta.

Siilinjärvellä on aina ollut monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Itse harrastin nuoruudessa laskettelua aina kansallisella junioritasolla. Vietin lähes kaiken vapaa-aikani Patakukkulan laskettelurinteessä ja viikonloppuina suuntasimme kisoihin milloin mihinkin suuntaan Suomessa. Edelleenkin lasketteluharrastus mieleisin tapa ulkoilla. Hiihtovälineiden kehityksen myötä luisteluhiihto on tullut mukaan kunnon yllä pitämisessä. Nykyisin harrastuksekseni voisin sanoa myös kahden nuoremman pojan jalkapalloharrastuksen Siilinjärven palloseurassa. Mukana saa olla niin paljon kuin vapaa-ajalta joutaa. Arkiharrastuksiin kuuluu myös kahden vanhan omakotitalon ylläpitämistä sekä kesäisin mökkeilyä ja metsänhoitotöitä.

Koulutukseltani olen Kauppatieteiden Kandidaatti. Kirjoitin ylioppilaaksi Siilinjärven Lukiosta 1981. Opiskelin merkonomiksi Kuopion Kauppaoppilaitoksen ylioppilaslinjalta. Jatkoin myöhemmin kaupallisten aineiden opiskeluja työnohessa Lappeenrannan Yliopiston järjestämässä kauppatieteellisessa muuntautumiskoulutuksessa Kauppatieteiden Kandidaatiksi.

Tähänastisen työurani olen tehnyt kahden perheyrityksen kuopiolaisen Osakeyhtiö Elorannan ja lahtelaisen Iskun palveluksessa. Viimeiset 17 vuotta olen ollut Isku Oy:n ja myöhemmin Isku Koti Oy:n palveluksessa erilaisissa myynnin- ja markkinoinnin johtotehtävissä. Tästä ajasta seitsemän vuotta kului matka- ja etätöissä Iskun Lahden pääkonttorissa. Vastasin Isku Kodin myymälälöiden myynnistä, markkinoinnista sekä kauppapaikoista.

Varmaankin verenperintönä olen saanut aktiivisuuden olla kiinnostunut yhteiskuntaelämästä sekä olla omalta osaltani rakentamassa elinympäristöämme. Siilinjärvi on vireä ja kehittyvä paikkakunta, jossa asuu ja tekee työtä ahkeria ihmisiä rakentaen hyvän elämän perustaa. Innocum yrityskeskus on noussut kahdentoista vuoden aikana merkittäväksi yritys- ja työpaikka keskittymäksi Siilinjärvellä ja sen lähiympäristössä. Odotan innolla ottaa vastaan tämä minulle uusi työhaaste jatkaakseni sitä työtä mitä menestyksekkäästi on jo tähän asti Innocumissa tehty. Helmikuussa nähdään!

terveisin

Janne Kasurinen