INNOCUM Yritys Cup kävelyfutisturnaus 2021 peruttu

Valitettavasti joudumme jälleen ilmoittamaan INNOCUM Yritys Cup turnauksen perutuksi.

Toiveissamme oli tilanteen selkiytyminen kesän 2021 alkuun mennessä ja siirsimme siksi turnauksen mahdollisimman myöhäiseen ajankohtaan elokuun viimeiselle viikonlopulle 27.8.

Koronatilanne näyttää tällä hetkellä ilahduttavasti kulkevan parempaan suuntaan, mutta tästä huolimatta tuoreet 31.5.2021 OKM:N ja THL:N julkistamat ohjeet ja suositukset yleisötilaisuuksille asettavat lähitulevaisuudessakin järjestäjille sellaiset vaatimukset, joihin meidän on INNOCUM Yritys Cup tapahtuman osalta todella vaikea ellei mahdottomuus vastata, niin että tapahtuman luonne ja rento tunnelma voitaisiin säilyttää.

INNOCUM on yrityskeskus, jossa haluamme tarjota yrityksille paitsi viihtyisää toimitilaa myös monipuolisen toimintaympäristön, jossa tärkeä osa on yrittäjien ja yhteisöjen kohtaaminen ja hyvinvointi. Omien Kunto Club ryhmien, Kokkikoulujen ja muiden vuosittaisten tapahtumien loistavin kruunu on Yritys Cup turnaus ja siksi olemme erityisen harmissamme, ettemme pääse tätä tapahtumaamme toteuttamaan. Näillä mennään nyt , mutta jospa jo seuraavana kesänä on aika isoillekin tapahtumille!

Palataan asiaan!
Hyvää alkanutta kesää toivottaen,
INNOCUM /Janne ja Jaana