INNOCUM Unelmien Liikuntapäivä ke 10.5.2017

Keskiviikkona 10.5. koko Suomi liikkuu, sillä silloin vietetään ainutlaatuista liikunnan pop up -päivää! Tämän Unelmien Liikuntapäivän tarkoitus on madaltaa kynnystä kokeilla uusia liikkumisen tapoja ja löytää itselle paras ja hauska tapa pysyä liikkeellä. Tavoitteena on lisätä liikettä, iloa ja hyvinvointia koko Suomessa.
Myös INNOCUM on mukana kampanjassa ja haluaa pistää yrittäjät ja yhteistyökumppanit liikkeelle omalla Unelmien Liikuntapäivän aamustartilla!

Tarjolla on kolmen treenin tehopaketti, johon jokaiseen voi osallistua yksittäin tai kaikkiin kolmeen. Osallistua voi kaikki INNOCUM toimijat! Osallistuminen on maksutonta!

Klo 08.00 -08.30 vahvistetaan keskikehoa ja treenataan jalkoja CrossFit salilla
Klo 08.30 – 09.00  irrotetaan hartiaseudun lihasjumit Jessen vetämässä säkkikuntopiirissä
Klo 09.00 – 09.30 rentoudutaan venytellen kuntohoitaja Sirpan Pienessä Pilatespaikassa
Ilmoittautuminen
Ilmoittautua voit osoitteella jaana.tiilikainen@innocum.com. Tarkemmat tiedot treenipaikoista saat ilmoittautumisen jälkeen.

Unelmien Liikuntapäivän lisäksi koko ensi viikko ma, ti, to ja pe klo 09.00 – 09.15  työpäivä aloitetaan kuntohoitaja Sirpan veneyttelyvartilla S1-rakennuksen 2.kerroksen käytävällä! Ilmoittautumista tai urheiluvaatteita ei varttiin tarvita.

Aurinkoisin liikuntaterveisin,
INNOCUM
Jaana