INNOCUM ohjeistus koronaviruksen leviämisen estämiseksi

Koronaviruksen laajenemisen estämiseksi ja erityisesti ammattihenkilöstön ja riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden suojaamiseksi INNOCUM pyytää asiakkaitaan ja vierailijoita noudattamaan valtiohallinnon alla olevaa suositusta:

Hallituksen suositukset työpaikoille ja lähikontakteihin
Hallitus suosittaa, että epidemia-alueilta palaavien tulee sopia työhön paluunsa ajankohdasta ja poissaolosta (kaksi viikkoa) yhdessä työnantajansa kanssa. Etätyötä tulee suosia, jos työtehtävät sen mahdollistavat. Lisäksi muista kuin välttämättömistä työmatkoista on syytä luopua ja lomamatkoja siirtää. Epidemia-alueelta palaavien lasten, nuorten ja opiskelijoiden tulee sopia päiväkoteihin ja oppilaitoksiin palaamisen ajankohdasta ja poissa-olosta (kaksi viikkoa) yhdessä palvelutuottajan tai koulutuksen järjestäjän kanssa.

INNOCUM toimipisteissä voivat vierailla vain henkilöt (asiakkaat ja muut yhteistyökumppanit), jotka eivät ole 14 päivään vierailleet ulkomailla. Toivomme, että kukin yritys ja yksikkö tiedottaa tästä omille asiakkailleen.

Suositusten ja ohjeiden noudattaminen INNOCUM alueella on tärkeää sillä toimitiloissamme on satoja terveydenhuollon ja vanhus- ja päiväkotipalveluiden parissa työskenteleviä sekä asiakaspalvelusta elantonsa hankkivia yrittäjiä, joille etätyön tekeminen ei ole mahdollista.

Lisäksi pyydämme, että ahkeraan käsienpesuun kiinnitetään erityistä huomiota. Koska viruksen on todettu tarttuvan myös pinnoilta, kuten buffetpöytien ottimista on kädet syytä pestä huolellisesti etenkin ennen ateriointia Ravintola Lataamossa. Yleisien tilojen siivousta mm ovenkahvojen ja muiden pintojen osalta on INNOCUMISSA tehostettu ja mm käsipyyheliinat poistettu käytöstä ja tilalle vaihdettu paperiset käsipyyhkeet. Olemme käynnistäneet myös neuvottelut isompien kokoustilojen varausten siirtämisestä myöhempään ajankohtaan ulkopuolisten vierailijoiden minimoimiseksi. Sovittuja tapaamisia on syytä lykätä tulevaisuuteen tai hoitaa ne etäyhteyksillä. Jos kuitenkin tapaamme niin emme kättele, vaan ystävällinen käden heilautus ja hymy on paras tervehdys. Lopuksi, jää kotiin, jos olet flunssainen tai sinulla on hengitystieoireita ja ota tarvittaessa yhteyttä terveyskeskukseen tai työterveyteesi jatkotoimenpiteitä varten. Näillä kaikilla toimilla pyrimme tekemään voitavamme, jotta virus ei etenisi alueellamme.

Janne on palanut viikon 10 lopulla ulkomaan matkalta ja käynyt perheensä kanssa Korona testissä, joka oli tulokseltaan negatiivinen. Kuitenkin noudattaakseen tätä tiedotteen 14 päivän ohjetta, hän on varmuuden vuoksi etätöissä kotikonttorissa ja tavoitettavissa normaalisti puhelimitse, sähköpostitse ja tarvittaessa Skype yhteydellä.

yhteistyöterveisin,
Jaana

Jaana Tiilikainen
asiakkuus- ja viestintävastaava
Yrityskeskus INNOCUM
käyntiosoite: S3-rakennus, A-porras, 1.krs
postiosoite: Isoharjantie 6, 71800 Siilinjärvi
Puh. 044 767 3402
jaana.tiilikainen@innocum.com

www.innocum.com
www.facebook.com/INNOCUM