INNOCUM Kunto Club kevätkausi starttaa 12.1.2016!

Innocum_Kunto_Club_2016_kevat_banneri_pieni

Energiaa ja hyvää mieltä INNOCUM Kunto Clubista!

INNOCUMIN oma, alueemme yritysten ja palveluyksiköiden henkilökunnalle suunnattu Kunto Club starttaa jälleen! Tule mukaan kohottamaan kuntoasi ja hakemaan hyvän mielen energiaa kuntonyrkkeily- tai physiopilatestunneille! Ilmoittautuminen INNOCUM Kunto Club kevätkaudelle on nyt käynnissä!

LAJIT
Physio Pilates
13.1. – 27.4.2016 keskiviikkoisin klo 16.15 – 17.15
Physio Pilates on pilates harjoittelua, johon yhdistyy fysioterapeuttinen osaaminen. Tunneilla opitaan käyttämään kehon lihaksia ja niveliä tasapuolisesti, jolloin liian aktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään kehonhallinnan kautta hyvinvointia. Pilates tunnille tarvitset joustavat vaatteet ja jumppamaton.
Pilatesohjaaja /kuntohoitaja Sirpa Airaksinen /Pieni Pilatespaikka

Kuntonyrkkeily
12.1. – 26.4.2016 tiistaisin klo 16.30 – 18.00 ja torstaisin klo 17.00 – 18.00
Kuntonyrkkeily on tehokasta harjoittelua, jossa kehon energia saadaan liikkeelle, paino putoaa ja jumiutuneet lihakset saavat kyytiä! Mukaan harjoituksiin tarvitset sisäjalkineet, vesipullon ja pyyhkeen. Nyrkkeilyhanskat saat lainattua salista.
Tiistain ryhmä on jatkoryhmä edellisiltä kausilta. Torstain ryhmä on erityisesti UUSILLE KUNTONYRKKEILIJÖILLE, mutta ilmoittautua voit kumpaan vain ryhmään. Mikäli et jollakin viikolla pääse omaan ryhmääsi voit korvata tunnin toisessa ryhmässä.
Koutsi Jesse Karjalainen /JesseDesign

CLUB MAKSU
Kunto Club treenimaksusta toinen puoli on INNOCUM etua Sinulle. Omaosuus kevätkaudelta on 50 € /hlö ja se sisältää osallistumisen yhteen ryhmään. Halutessasi voit osallistua myös kahteen ryhmään, jolloin omaosuus on 80 €. Pilateksessa club maksun voi suorittaa myös smartum- ja tykykuntoliikuntaseteleillä.

PAIKKA
INNOCUM sali, S6-rakennus

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautua voit heti osoitteella jaana.tiilikainen@innocum.com. Varaa paikkasi nopeasti, sillä Club paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Vahvistuksen kunto club paikasta saat 8.1. mennessä. Ryhmät toteutetaan mikäli min. 8 henkilöä /ryhmä