Eläinfysioterapeutti Susanna Vartiaisen vastaanotto M4-rakennuksessa

Eläinfysioterapeutti Susanna Vartiaisen fysioterapiavastaanotto on aloittanut toiminnan INNOCUM M4-rakennuksen uudistetuissa toimitiloissa

Siilinjärveläinen Susanna Vartiainen on tuottanut eläinten fysioterapiapalveluja vuodesta 1995. Perusterveet eläimet voivat käydä fysioterapiassa ennaltaehkäisevästi, kun halutaan pitää tuki-ja liikuntaelimistö kunnossa. Fysioterapiasta hyötyvät myös kaikenikäiset harrastus-, koti-, ja työkoirat, joilla on esimerkiksi, niukahdus, venähdys, ontuma, lihasjumi, kiputila, selkäongelmia, nivelrikko, rakenteellinen ongelma tai leikkauksen jälkeinen kuntoutuksen tarve. Hevoset Susanna kiertelee hoitamassa talleilla, koirien ja kissojen fysioterapiavastaanotto sijaitsee nyt INNOCUM M4 rakennuksessa (Myllyharjuntie 13) ja se on avoinna ajanvarausten mukaan.  Lisäpalveluna Susannan Koiravastaanotolla käy myös vierailijoita, esimerkiksi osteopaatti Tiina Kataja.

Susanna myös opettaa ja luennoi & järjestää hyvinvointitapahtumia. Verkkokaupasta voi hankkia Susannan koostamia pieniä kotikonstioppaita, joista löytyy ohjeita niin koirien, kissojen kuin hevosten kotihierontaan ja venyttelyyn.   Suomessa ainutlaatuiset koirien K9 Recovery –ryhmät eli  ”kuntoutujakoirien jumpparyhmät”,  toteutetaan yhteistyössä Houndy Koirapalvelujen kanssa K9 Centerillä Kuopiossa. Ryhmät käynnistyvät jälleen syyskuussa ja mukaan mahtuu.

Uusinta uutta Susannalla on Sirius Koiran Kuntopolku – mobiilisovellus, jonka sisältämien harjoitusten avulla koiran tavallista lenkkeilyä saa tehostettua. Sovellus sisältää kalenteritoiminnon, koiran profiilisivun ja toimintakykytestin ja se on käyttäjälle ilmainen.

Ajanvaraukset tekstiviestein 0400-267038 tai sähköpostilla susanna@susannavartiainen.fi

Lisätietoa eläinfysioterapiasta, Susannasta, verkkokaupasta ja K9 Recoverystä:
www.susannavartiainen.fi , facebookissa Hyvinvointia hevosille, koirille, kissoille ja omistajille

Lisätietoa  Sirius- mobiilisovelluksesta:
www.siriusdog.fi  , facebookissa Sirius Koiran Kuntopolku