4.2.2019

Hei,

On lunta tulvillaan… Lunta riittää tänäkin talvena. Sanovat, että Paavon päivään 25.1. mennessä on satanut puolet talven lumesta. Paavon päivänä oli tällä seudulla arviolta n. 50 cm lunta ja nyt vuorokauden aikana satoi n. 15 cm lunta, niin vielä lunta pitäisi tulla maaliskuun loppuun mennessä n. 35 cm, jolloin lunta olisi kaiken kaikkiaan metrin verran?

Lumi tuo talven tuntua ympäristöön. Tänä talvena lämpötila on pysynyt pakkasen puolella ja luonto puineen on saanut kauniin lumipeitteen. Tämä pakkaslumi kulkeutuu myös helpommin kengänpohjissa sisätiloihin ja on aiheuttanut täällä INNOCUMissakin pari liukastumista. Pidetään huolta turvallisuudesta ja kopistetaan kengät aina sisään tultaessa. Kivi- ja muovilattiat ovat liukkaita lumen ollessa kengänpohjan ja lattianvälissä.

Viime vuosi oli INNOCUMille menestyksekäs vuosi. Tilat täyttyivät lähes ääriään myöten. Uusia vuokrasopimuksia solmittiin 25 kpl, joista 5 oli korvaavaa eli kysymyksessä oli joko tilan vaihto tai lisätilan tarve. Päättyneitä vuokrasopimuksia oli 8 kpl. Vuoden vaihteessa tilojen käyttöaste oli 98,4%. Se on korkein luku yhtiön historiassa. Kiitos kaikille teille, jotka olette valinneet INNOCUMin toimipaikaksenne.

Joulukuussa tehtiin INNOCUMissa asiakastyytyväisyyskysely. Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille, joita oli nyt reilusti enemmän kuin kaksi vuotta siten. Tämä kysely antaa meille arvokasta tietoa toimintamme tasosta ja siihen liittyvistä kehittämiskohteista. Palaamme tiedottamaan asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksista ja sen perusteella tehtävistä toimenpiteistä helmikuun aikana.

Tammikuun pakkaset aiheuttivat rasitusta ikääntyville laitteille ja ylimääräistä huolta käyttäjille. Rakennuksen S1 Itäsiiven tuloilmapuhaltimeen tuli roottori- ja laakerivika, joka saatiin kuitenkin viikon aikana korjattua. Mutta koska kone on jo vanha, niin uusi kone tullaan asentamaan maaliskuussa vanhan tilalle. Tämä on alkusoittoa Rakennuksen S1 ilmanvaihtokoneiden uusimiselle ja tekniikan päivittämiselle tälle vuosituhannelle. Korjaustyöt tehdään vaiheittain tämän ja ensi vuoden aikana. Nykyinen haaste on ollut asiakastyytyväisyystutkimuksenkin mukaankin saada ilmanvaihto toimimaan tasaisesti eri tiloissa. Tähän on siis tulossa parannusta!

Tilojen käyttökunto ja viihtyisyys on meille sydämen asia. Tämän vuoksi tänäkin vuonna tullaan käyttämään rakennusten vuosikorjauksiin ja investointeihin n. 600 000 €. Kaikkea ei voida tehdä yhtä aikaa, eikä mitään korjausta täysin häiriöttä. Korjaustoimintaan liittyvä iso haaste onkin jaksottaa ne siten, että toiminalle aiheutuu mahdollisimman vähän häiriötä. Pyrimme tiedottamaan hyvissä ajoin tehtävistä korjaustöistä, mutta joskus vanhassa talossa tapahtuu jotain yllättävää, jolloin tilanne on jo päällä ennen kuin saamme tiedotteen lähtemään. Tämähän on kuitenkin vain elämää ei sen enempää…Mukavaa talven aikaa!

t. Janne