3.4.2013

Innocumin yksi merkittävä historian kirjoihin kirjoitettava aikakausi päättyi Esan siirtyessä hyvin ansaitulle vapaalle. Juhlat olivat hienot ja muistiinpainuvat, kiitos siitä kuuluu kaikille Innocumilaisille ja yhteistyökumppaneille. Esa rakensi ajatuksella ja sydämellä tätä aluetta koko seutukunnan eduksi. Täällä on hienot edellytykset tehdä menestyksekästä työtä osana suurempaa kokonaisuutta ja näin rakentaa omalta osaltamme pohjoissavolaista hyvinvointia.

Innocumissa päivittäinen elämän hyörinä ja tulevaisuuteen tähtäävä toiminta jatkuu. Puhelinnumerot vaihtuivat ja samalla siirryimme Jaanan kanssa käyttämään Microsoft 365 pilvipalvelua, joka tekee tavoitettavuutemme paikasta riippumattomaksi. Tämän kevään aikana otamme käyttöön asiakkuudenhallintajärjestelmän. Kuulostaa ensi alkuun aikamoiselta sanahirviöltä, mutta tämä järjestelmä auttaa meitä palvelemaan kaikkia Innocumilaisia joustavammin arkipäiväisissä asioissa, kuten toimitila-asioissa, kokoustilavarauksissa, avain- ja autopaikka-asioissa.

Muutaman viime vuoden aikana on alueelle tehty mittavia investointeja rakennuksien kunnostuksessa. Kevättömän hoivakoti on saanut uuden elämän ja Pilvilinnan Itäsiivessä on tehty myös mittavat korjaukset. Rakennuksien kunnossapitoa jatketaan pienemmillä, mutta kuitenkin välttämättömillä remonteilla tänäkin kesänä. S3 rakennuksen kaikki alkuperäiset yli 70-vuotta vanhat parvekkeet uusitaan alkuperäiseen asuunsa huhti-heinäkuun aikana. Se voi hieman hankaloittaa liikennöintiä Harjamaenraitilla silloin kun työ on keskittynyt rakennuksen pohjoispäätyyn. Toinen suurempi kunnostustyö on Pilvilinnan osittainen julkisivun korjaustyö. Yli 85 vuotta vanhasta rakennuksesta on ulkoseinien rappaukset lohkeilleet, joten näiden kohtien paikkaus- ja korjaustyö aloitetaan tänä kesänä kahden seinän osalta.

Me olemme täällä teitä varten. Ei ole sellaista kysymystä jota ei voisi esittää ja vastauskin pyritään antamaan. Mikäli emme pysty heti sitä antamaan, niin otamme selvää asiasta. Näihin sanoihin on hyvä päättää tämä kirjoitus ja toivon samalla kaikille koko sydämestäni aurinkoista ja työntäyteistä kevättä!
t. Janne