14.5.2013

Kevät on tullut myös Innocumiin. Viimeksi kun kirjoitin, oli lunta maassa yli puolimetriä ja yöpakkaset jatkuivat. Tuntui sille, ettei nämä lumet ihan heti sula. Mutta niin vain kävi, että luonto hoitaa asiansa ja kevät tuli, puro suli ja puro sano puli, puli.

Kevät paljastaa lumien sulaessa myös epäsiistit piha-alueet. On siis aika kevätsiivouksen. Innocumin piha-alueet siistitään viikon 20 aikana. Nurmialueilta hiekoitussepelit poistetaan ja muutkin roskat saavat kyytiä. Istutukset hoidetaan niin, että ne pääsevät jälleen auringon paistaessa kukoistamaan ja koristamaan pihamaatamme. Onhan se paljon mukavampaa tulla hoidettuun ja viihtyisään ympäristöön töihin.

Olemme myös aloittaneet siivoustyöt sisätiloissa. Vuosien saatossa varastotiloihin kertyneet ylimääräiset tavarat joutavat kierrätykseen, jotta saamme lisää tilaa sitä tarvitseville. Erityisesti S1 talon pohjakerroksesta vapautuu kesän aikana käyttöön hyvää varastotilaa – mikäli tarvetta on, niin kysy lisää!

Projekti T2 on myös käynnistynyt. Alueen yksi hienoimmista rakennuksista on jäänyt lämpövoimalan ja T3 rakennuksien keskelle piiloon. Tällä hetkellä käyttämättömille tiloille etsitään uusia käyttömahdollisuuksia – olisiko sinulla ideoita talon tai tilojen suhteen. Millaiseen yritystoimintaan voisi taloa käyttää? Mikäli löydät sopivan idean, niin kerro siitä meillekin! Kaikkien ideanikkareiden kesken arvotaan Lataamon 10+1 lounaan sarjalippu. Aikaa on toukokuun loppuun saakka. Laita viestiä sähköpostiini janne.kasurinen@innocum.com 31.5.2013 mennessä ja kerro ideastasi. Ole rohkea ja ennakkoluuloton, kaikki ideat ovat enemmän kuin tervetulleita!

Innocum Yritys Cup lähestyy. Joko sinulla on kävelyfutis -joukkue johon kuulut! Nyt on aika kerätä oma joukkue ja ilmoittautua todella mukavaan tapahtumaan mukaan. Itsekin olen pelannut vain kerran kävelyfutista, mutta se oli todella mukavaa. Siinä saa sopivasti liikuntaa ja reipasta yhdessä oloa. Tutustu tarkemmin kotisivuillamme ja käy fanittamassa tapahtumaa Facebook-sivuilla.

Nautitaan nyt keväästä. Lämpimät ilmat ovat vielä edessäpäin. Ollaan iloisia kuitenkin jokaisesta aurinkoisesta päivästä, sillä viime kesänä ne jäivät poikkeuksellisen vähäisiksi. Toisaalta olen kuullut sanottavan, että Harjamäessä paistaa aina aurinko. No jos ei taivaalta, niin ainakin ihmisten mielissä.

Iloista kevättä!

t. Janne