12.2.2021

Hei,

Vauhdikkaasti se tämäkin vuosi 2021 on alkanut. Kuluvaa vuotta tammikuu on takana ja helmikuutakin eletty jo puoleen väliin. Valo voittaa – joka päivä valoisa aika pitenee. Jollain tavalla tuntuu, että tämä talvi on pitkästä aikaa oikea talvi, kun se vihdoin alkoi. Lunta on saatu riittämiin ja pakkaset paukkuu ainakin toistaiseksi. INNOCUMin alueen puut ovat verhoutuneet lumipeitteeseen ja aurinko paistaa niiden lomitse pitkin sätein. Luonto näyttää juuri nyt parhaimman talvisen puolensa. Muistetaanhan nauttia näistä maisemista työn lomassa.

INNOCUMin alue on edelleen selvinnyt hyvin korona-ajasta. Tietooni ei ole tullut yhtään yrityskeskuksen alueella koronaan sairastumisia tai altistumisia. Se on todella hieno asia. Kiitos kuuluu kaikille teille INNOCUMin tiloja käyttäville. Olemme huolehtineet turvaväleistä, käsihygieniasta, kasvimaskien käytöstä sekä välttäneet isompia kokoontumisia. Lisäksi INNOCUMin alueen eduksi on luettava väljyys. Meillä on tilaa toimia turvallisesti, vaikka tilat ovat tehokkaassa käytössä. Jatketaan samaan malliin ja otetaan toinen toisemme huomioon kaikessa toiminnassamme, niin yhdessä tästäkin selviämme voittajina.

Joulu-tammikuussa toteutettiin INNOCUMin asiakaskysely. Siinä saimme palautetta toiminnastamme niin ruusuina kuin risuina. Tottahan toki oli mukava lukea positiivisia, ruususia palautteita ja todeta, että asiathan ovat hyvin ja homma ”rulettaa”.  Monesti sanotaan, että positiiviset palautteet eivät kehitä. Näin voi olla, mutta ne positiiviset palautteet ovat ”kehittämistyömotivaatiopolttoainetta”. Asiakastutkimuksesta saatiin todella tärkeää tietoa niistä kehittämiskohteista, jotka tilojen käyttäjät kokevat tärkeiksi. Molemmat palautteet, niin hyvät kuin huonot, ovat tärkeitä kokonaisuutta ajatellen. Keskitytään parantamaan sitä mikä on INNOCUM-tilojen ja alueen käyttäjille tärkeää ja tehdään se motivoituneina, kun tiedetään, että siinä onnistuessa se näkyy myös seuraavan asiakastutkimuksen vastauksissa. Näin ainakin toivon. Asiakastutkimus on se virallisempi kahden vuoden välein tehtävä tutkimus, josta saadaan virallisempaa dataa toiminnan tasosta. Mutta kaikkein tärkeimmäksi olen kokenut ne päivittäiset kohtaamiset ja keskustelut, jotka antavat ajankohtaista tietoa siitä missä INNOCUMin alueella mennään, mitkä asiat ovat hyvin ja mitä pitää vielä parantaa.

Hyvää talven jatkoa!

Janne