11.3.2015

Viimeisimmässä blogissani vuoden alussa kirjoitin Uuden Vuoden lupauksista. Taidan jättää nyt vielä tarkemmin analysoimatta miten hyvin Uuden Vuoden lupaukseni ovat toteutuneet. Nythän on vasta vuotta kulunut kaksi kuukautta, joten vielä ehtii pitämään lupauksistaan kiinni. Sen verran voin todeta, että syönyt olen hyvin ja liikkunutkin olen, itse asiassa voin ihan hyvin. Näin ollen kaikkihan on kunnossa, vaikken liikunnan määrää olekaan lisännyt.

Innocumilla eletään tällä hetkellä hektisiä aikoja rakennuksen S1 pohjaviemäriremontissa. Uudet putket ovat asennettu ja jäljellä on vielä lopulliset kytkennät, jotka saatetaan loppuun viikon 12 aikana. Aikataulullisesti olemme sen verran edellä, että maaliskuun loppuun mennessä tunnelissa tehtävät työt ovat valmiit. Tähän mennessä kaikki on mennyt hyvin ja kiitos kaikille S1 ja S3 rakennuksessa päivittäin työskenteleville kärsivällisyydestä. Kiittäminen on myös ammattimiehiä, jotka ahtaassa tunnelitilassa joutuvat työskentelemään. Se ei ole ihan kaikkein mukavimpia työympäristöjä. Joten vielä vaivaamme tämän asian tiimoilta muutamalla lyhyellä käyttökatkolla.

Kevät jatkaa tulemistaan. Lumet ovat sulaneet vauhdilla ja kevät tuntuu olevan aikaisessa. Jokaisessahan meissä asuu pieni meteorologi. Huoneeni ikkunasta ulos katsellessani olen kiinnittänyt huomiota koivujen oksien asentoon tuulessa sekä tyynellä säällä. Näyttäisi sille, että vielä tulee kylmempi jakso, joka ajoittuu maaliskuun lopulle. Mikäli tuuli ei silloin käy Pohjoisesta, niin tulee kylmä Pääsiäinen, jonka jälkeen kevätaurinko paistaa ja tulee pitkä kuiva kausi. Talvirenkaita ei siis kannata vaihtaa ennen pääsiäistä. Pääsiäisenäkin on syytä tarkkailla tilannetta eli mikäli varis hangella pomppii, niin lunta on maassa. Tällöin kannattaa lykätä renkaiden vaihtoa myöhemmäksi.

Kaiken kaikkiaan voidaan todeta, että olemme menossa valoisampaan ja lämpimämpään vuoden aikaan. Pitkältä tuntuva pimeä vuoden aika jää taakse ja elämämme kevät on edessä..

Hyvää Kevättä!

t. Janne